Van Der Stock W

Contactgegevens Van Der Stock W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Stock W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Stock W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertstraat 26; 2070; Zwijndrecht (Burcht), België

Telefoon (phone): 03 252 87 16 (+32-03 252 87 16) 03 252 87 16 (+32-03 252 87 16)

Fax (fax): 03 252 87 16 (+32-03 252 87 16) 03 252 87 16 (+32-03 252 87 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Stock W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Stock W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Stock W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Stock W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Stock W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Stock W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Stock W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Stock W
Products information Van Der Stock W

BTW identificatienummer (tax): BE01654510498
Ondernemingsnummer: 7164978027
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Van Der Stock W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Stock W
(Get full report from official database of BE for Van Der Stock W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Stock W
Addition kinds of activities for Van Der Stock W

736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
17990202. Coating van betonnen structuren met plastic | Coating of concrete structures with plastic
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
26750208. Tabellen en tijdkaarten, doodgesneden: aangekocht papier | Tabulating and time cards, die-cut: purchased paperboard
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
28740000. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
35450200. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
37210201. luchtschepen | Airships
56219902. Kleding om te dragen, vrouwen | Ready-to-wear apparel, women's

Werken bij Van Der Stock W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Stock W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Stock W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Stock W. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

 • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • BEKISTER (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

 • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

  Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

 • Barge Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

 • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

 • Controller (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

 • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MEDICEVAC

  Type: Zelfstandige activiteit

  MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

Zoek naar antwoorden van Van Der Stock W in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Stock W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Stock W. Laat een reactie achter voor Van Der Stock W. Van Der Stock W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Stock W. Leave a respond for Van Der Stock W. Van Der Stock W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Stock W op de google maps. Adres en contacten Van Der Stock W
Location of Van Der Stock W on the google maps. Address and contacts of Van Der Stock W

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Stock W Van Der Stock W: J.P. FILSFILS | BINNENHUISINRICHTING EN RENOVATIE VANDERSLOTEN | RESTAURANT LE GRAND BI | Producer (the) | M-TH VANDEN BULCKE

Other related companies as Van Der Stock W: J.P. FILSFILS | BINNENHUISINRICHTING EN RENOVATIE VANDERSLOTEN | RESTAURANT LE GRAND BI | Producer (the) | M-TH VANDEN BULCKE

Van Der Stock W is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Stock W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01654510498. Het bedrijf Van Der Stock W bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 26; 2070; Zwijndrecht (Burcht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 772,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Der Stock W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Stock W is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Stock W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Stock W, openstaande posities, locatie van Van Der Stock W op de kaart.

Van Der Stock W is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Stock W, company assigned to the tax number BE01654510498. The company Van Der Stock W is located at the address: Koning Albertstraat 26; 2070; Zwijndrecht (Burcht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 772,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Der Stock W were not found.
The main activity of Van Der Stock W is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Stock W is not available. You also can look at reviews of Van Der Stock W, open positions, location of Van Der Stock W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Stock W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Stock W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Stock W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Stock W, employees, financial statistics.