Van Der Stegen S

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Van Der Stegen S
Private companiesFood Stores • Van Der Stegen S

Contactgegevens Van Der Stegen S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Stegen S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Stegen S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gustaaf Callierlaan 221; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 65 96 (+32-09 225 65 96) 09 225 65 96 (+32-09 225 65 96)

Fax (fax): +32 (71) 844-68-75 +32 (71) 844-68-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Stegen S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Stegen S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Stegen S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Stegen S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Stegen S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Stegen S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Stegen S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Stegen S
Products information Van Der Stegen S

BTW identificatienummer (tax): BE09648162841
Ondernemingsnummer: 5648864746
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Der Stegen S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Stegen S
(Get full report from official database of BE for Van Der Stegen S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Stegen S
Addition kinds of activities for Van Der Stegen S

9441. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs
254200. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
344203. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
824902. Business training services | Business training services
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
73829904. Containerbeveiligingssystemen onderhoud en monitoring | Confinement surveillance systems maintenance and monitoring
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec

Werken bij Van Der Stegen S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Stegen S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Stegen S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Stegen S. Looking for open vacancies in other companies

 • Dringend - Chauffeur CE voor Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot bedrijf in Kampenhout zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur met CE-rijbewijs voor nationale en internationale ritten. ADR is niet verplicht maar wel een pluspunt. Je doet ongeveer 10-tal klanten per dag en je moet ook zelf laden/lossen met transpallet of elektrische transpallet. Starten doe je steeds om 6u00 tot ongeveer 17u - 18u. Je tewerkstellingsplaats is in Kampenhout

 • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Actief Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

 • Chauffeur C/CE (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

 • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

 • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

 • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

 • POETSHULP (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Flexijob

  Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

 • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: BOSHUIS

  Type: Flexijob

  Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Van Der Stegen S in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Stegen S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Stegen S. Laat een reactie achter voor Van Der Stegen S. Van Der Stegen S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Stegen S. Leave a respond for Van Der Stegen S. Van Der Stegen S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Stegen S op de google maps. Adres en contacten Van Der Stegen S
Location of Van Der Stegen S on the google maps. Address and contacts of Van Der Stegen S

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Stegen S Van Der Stegen S: GROEP ARGENTA | INTERNAT. NIEUWE SCENE | Limburgse Remcentrale NV | BUREAU YVON | KOEN VERVAEKE

Other related companies as Van Der Stegen S: GROEP ARGENTA | INTERNAT. NIEUWE SCENE | Limburgse Remcentrale NV | BUREAU YVON | KOEN VERVAEKE

Van Der Stegen S is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Stegen S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09648162841. Het bedrijf Van Der Stegen S bevindt zich op het adres: Gustaaf Callierlaan 221; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 551,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Der Stegen S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Stegen S is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Stegen S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Stegen S, openstaande posities, locatie van Van Der Stegen S op de kaart.

Van Der Stegen S is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Stegen S, company assigned to the tax number BE09648162841. The company Van Der Stegen S is located at the address: Gustaaf Callierlaan 221; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 551,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Der Stegen S were not found.
The main activity of Van Der Stegen S is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Stegen S is not available. You also can look at reviews of Van Der Stegen S, open positions, location of Van Der Stegen S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Stegen S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Stegen S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Stegen S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Stegen S, employees, financial statistics.