Van der Speeten E

Contactgegevens Van der Speeten E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Speeten E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Speeten E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frankrot 11; 9420; Erpe-Mere (Aaigem), België

Telefoon (phone): 053 62 47 77 (+32-053 62 47 77) 053 62 47 77 (+32-053 62 47 77)

Fax (fax): +32 (69) 840-10-56 +32 (69) 840-10-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Speeten E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Speeten E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Speeten E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Speeten E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Speeten E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Speeten E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Speeten E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Speeten E
Products information Van der Speeten E

BTW identificatienummer (tax): BE07175964355
Ondernemingsnummer: 5495880126
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Van der Speeten E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Speeten E
(Get full report from official database of BE for Van der Speeten E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Speeten E
Addition kinds of activities for Van der Speeten E

2865. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
24119900. Logging, nec | Logging, nec
30530100. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card

Werken bij Van der Speeten E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Speeten E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Speeten E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Speeten E. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

 • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

 • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

 • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

 • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

 • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

 • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

Zoek naar antwoorden van Van der Speeten E in sociale netwerken
Look for responds of Van der Speeten E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Speeten E. Laat een reactie achter voor Van der Speeten E. Van der Speeten E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Speeten E. Leave a respond for Van der Speeten E. Van der Speeten E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Speeten E op de google maps. Adres en contacten Van der Speeten E
Location of Van der Speeten E on the google maps. Address and contacts of Van der Speeten E

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Speeten E Van der Speeten E: BUREAU JEDWAB | Joossens | MUTUALIT? SOCIALISTE | OTTAVIANO | VANLAETHEM

Other related companies as Van der Speeten E: BUREAU JEDWAB | Joossens | MUTUALIT? SOCIALISTE | OTTAVIANO | VANLAETHEM

Van der Speeten E is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Speeten E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175964355. Het bedrijf Van der Speeten E bevindt zich op het adres: Frankrot 11; 9420; Erpe-Mere (Aaigem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van der Speeten E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Speeten E is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Speeten E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Speeten E, openstaande posities, locatie van Van der Speeten E op de kaart.

Van der Speeten E is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Speeten E, company assigned to the tax number BE07175964355. The company Van der Speeten E is located at the address: Frankrot 11; 9420; Erpe-Mere (Aaigem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van der Speeten E were not found.
The main activity of Van der Speeten E is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Speeten E is not available. You also can look at reviews of Van der Speeten E, open positions, location of Van der Speeten E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Speeten E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Speeten E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Speeten E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Speeten E, employees, financial statistics.