Van Der Mijnsbrugge Krist

Contactgegevens Van Der Mijnsbrugge Krist: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Mijnsbrugge Krist: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Mijnsbrugge Krist

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peperstraat 15; 9506; Geraardsbergen (Zandbergen), België

Telefoon (phone): 054 33 07 95 (+32-054 33 07 95) 054 33 07 95 (+32-054 33 07 95)

Fax (fax): +32 (11) 166-17-25 +32 (11) 166-17-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Mijnsbrugge Krist: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Mijnsbrugge Krist"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Mijnsbrugge Krist"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Mijnsbrugge Krist, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Mijnsbrugge Krist. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Mijnsbrugge Krist, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Mijnsbrugge Krist. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Mijnsbrugge Krist
Products information Van Der Mijnsbrugge Krist

BTW identificatienummer (tax): BE01535858154
Ondernemingsnummer: 3056091308
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Van Der Mijnsbrugge Krist zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Mijnsbrugge Krist
(Get full report from official database of BE for Van Der Mijnsbrugge Krist)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Mijnsbrugge Krist
Addition kinds of activities for Van Der Mijnsbrugge Krist

254103. Teller en wastafel | Counter and sink tops
26759903. Liners voor vrachtwagens: versterkt met metalen strook | Liners for freight car doors: reinforced with metal strip
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile
65410000. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices

Werken bij Van Der Mijnsbrugge Krist: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Mijnsbrugge Krist: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Mijnsbrugge Krist. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Mijnsbrugge Krist. Looking for open vacancies in other companies

 • Autowasser (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

 • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

 • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

 • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

 • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

 • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

 • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENT HORECA (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

 • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

  Regio: SERSKAMP

  Bedrijf: THIERRY DE COSTER

  Type: Vaste Job

  Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

 • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

 • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van Van Der Mijnsbrugge Krist in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Mijnsbrugge Krist in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Mijnsbrugge Krist. Laat een reactie achter voor Van Der Mijnsbrugge Krist. Van Der Mijnsbrugge Krist bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Mijnsbrugge Krist. Leave a respond for Van Der Mijnsbrugge Krist. Van Der Mijnsbrugge Krist on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Mijnsbrugge Krist op de google maps. Adres en contacten Van Der Mijnsbrugge Krist
Location of Van Der Mijnsbrugge Krist on the google maps. Address and contacts of Van Der Mijnsbrugge Krist

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Mijnsbrugge Krist Van Der Mijnsbrugge Krist: Injeco SPRL | BATI-FLOR | HERB'ES CLOSSET | KRIBBE TINE | A. GALERIN

Other related companies as Van Der Mijnsbrugge Krist: Injeco SPRL | BATI-FLOR | HERB'ES CLOSSET | KRIBBE TINE | A. GALERIN

Van Der Mijnsbrugge Krist is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Mijnsbrugge Krist, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01535858154. Het bedrijf Van Der Mijnsbrugge Krist bevindt zich op het adres: Peperstraat 15; 9506; Geraardsbergen (Zandbergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Der Mijnsbrugge Krist zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Mijnsbrugge Krist is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Mijnsbrugge Krist is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Mijnsbrugge Krist, openstaande posities, locatie van Van Der Mijnsbrugge Krist op de kaart.

Van Der Mijnsbrugge Krist is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Mijnsbrugge Krist, company assigned to the tax number BE01535858154. The company Van Der Mijnsbrugge Krist is located at the address: Peperstraat 15; 9506; Geraardsbergen (Zandbergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Der Mijnsbrugge Krist were not found.
The main activity of Van Der Mijnsbrugge Krist is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Mijnsbrugge Krist is not available. You also can look at reviews of Van Der Mijnsbrugge Krist, open positions, location of Van Der Mijnsbrugge Krist on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Mijnsbrugge Krist, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Mijnsbrugge Krist, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Mijnsbrugge Krist, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Mijnsbrugge Krist, employees, financial statistics.