Van der Linden Pascale

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Van der Linden Pascale
Private companiesFood Stores • Van der Linden Pascale

Contactgegevens Van der Linden Pascale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Linden Pascale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Linden Pascale

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Bois du H茅ron 6; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): 02 652 18 79 (+32-02 652 18 79) 02 652 18 79 (+32-02 652 18 79)

Fax (fax): +32 (87) 540-22-11 +32 (87) 540-22-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Linden Pascale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Linden Pascale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Linden Pascale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Linden Pascale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Linden Pascale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Linden Pascale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Linden Pascale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Linden Pascale
Products information Van der Linden Pascale

BTW identificatienummer (tax): BE01318878173
Ondernemingsnummer: 4625488281
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Van der Linden Pascale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Linden Pascale
(Get full report from official database of BE for Van der Linden Pascale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Linden Pascale
Addition kinds of activities for Van der Linden Pascale

308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
496100. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
754299. Carwashes, nec | Carwashes, nec
32720311. Palen en posten, beton | Poles and posts, concrete
87420304. Nieuwe producten en diensten consultants | New products and services consultants
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij Van der Linden Pascale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Linden Pascale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Linden Pascale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Linden Pascale. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: t-interim Brugge

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

  Regio: DUISBURG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: U-man

  Type: Vaste Job

  Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

 • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: MENTALITEIT

  Type: Vaste Job

  Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

 • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DELAVI

  Type: Vaste Job

  Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

Zoek naar antwoorden van Van der Linden Pascale in sociale netwerken
Look for responds of Van der Linden Pascale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Linden Pascale. Laat een reactie achter voor Van der Linden Pascale. Van der Linden Pascale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Linden Pascale. Leave a respond for Van der Linden Pascale. Van der Linden Pascale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Linden Pascale op de google maps. Adres en contacten Van der Linden Pascale
Location of Van der Linden Pascale on the google maps. Address and contacts of Van der Linden Pascale

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Linden Pascale Van der Linden Pascale: GAME NATION | Luka NV | Coetsier Hugo | LEMA | R.D. MARC

Other related companies as Van der Linden Pascale: GAME NATION | Luka NV | Coetsier Hugo | LEMA | R.D. MARC

Van der Linden Pascale is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Linden Pascale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01318878173. Het bedrijf Van der Linden Pascale bevindt zich op het adres: Avenue du Bois du H茅ron 6; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van der Linden Pascale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Linden Pascale is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Linden Pascale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Linden Pascale, openstaande posities, locatie van Van der Linden Pascale op de kaart.

Van der Linden Pascale is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Linden Pascale, company assigned to the tax number BE01318878173. The company Van der Linden Pascale is located at the address: Avenue du Bois du H茅ron 6; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van der Linden Pascale were not found.
The main activity of Van der Linden Pascale is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Linden Pascale is not available. You also can look at reviews of Van der Linden Pascale, open positions, location of Van der Linden Pascale on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Linden Pascale, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Linden Pascale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Linden Pascale, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Linden Pascale, employees, financial statistics.