FLUNIVERSAL EXPRESS SA

Contactgegevens FLUNIVERSAL EXPRESS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLUNIVERSAL EXPRESS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLUNIVERSAL EXPRESS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Dieudonne Lefevre 160 1020 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-22-23-00 32-24-22-23-00

Fax (fax): 32-24-22-21-04 32-24-22-21-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLUNIVERSAL EXPRESS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLUNIVERSAL EXPRESS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLUNIVERSAL EXPRESS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLUNIVERSAL EXPRESS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLUNIVERSAL EXPRESS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLUNIVERSAL EXPRESS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLUNIVERSAL EXPRESS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLUNIVERSAL EXPRESS SA
Products information FLUNIVERSAL EXPRESS SA

BTW identificatienummer (tax): BE07027648925
Ondernemingsnummer: 4859771728
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 222,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLUNIVERSAL EXPRESS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLUNIVERSAL EXPRESS SA
(Get full report from official database of BE for FLUNIVERSAL EXPRESS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLUNIVERSAL EXPRESS SA
Addition kinds of activities for FLUNIVERSAL EXPRESS SA

35339902. Gasveldmachines en -apparatuur | Gas field machinery and equipment
36480200. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
51440000. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products

Werken bij FLUNIVERSAL EXPRESS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLUNIVERSAL EXPRESS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLUNIVERSAL EXPRESS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLUNIVERSAL EXPRESS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Transportation Analyst Outbound (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672786-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium. As a member of the Outbound Transportation Team, you will play a key role in managing the freight cost reporting and invoice control processes. You will be responsible for analyzing discrepancies between actual invoices and contracts and follow up for correction. You will be a key pivot in effective communication between internal and external stakeholders. You will report and present your findings to the management and to other departments.   Key responsibilities:   Manage and lead the invoice audit and freight cost analysis process Identify discrepancies, validate with operations teams and transportation buyers and escalate when needed to carriers and finance department Support and own maintenance of freight cost analytics tools and processes Communicate findings and initiate/manage change within the process and teams Conclude, report and present to different internal stakeholders Bachelor or Master degree and/or previous experience in international transportation areas Strong analytical capabilities and detail oriented Problem solving mindset, customer focus, team-player Strong communication and project management skills Experience with analytics tools (experience with large datasets / BI tools is a plus) Fluent in English, any other languages are a plus

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van FLUNIVERSAL EXPRESS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLUNIVERSAL EXPRESS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLUNIVERSAL EXPRESS SA. Laat een reactie achter voor FLUNIVERSAL EXPRESS SA. FLUNIVERSAL EXPRESS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLUNIVERSAL EXPRESS SA. Leave a respond for FLUNIVERSAL EXPRESS SA. FLUNIVERSAL EXPRESS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLUNIVERSAL EXPRESS SA op de google maps. Adres en contacten FLUNIVERSAL EXPRESS SA
Location of FLUNIVERSAL EXPRESS SA on the google maps. Address and contacts of FLUNIVERSAL EXPRESS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLUNIVERSAL EXPRESS SA FLUNIVERSAL EXPRESS SA: Nails Perfect | Heysselaer Alain | CASIMIR ZIELINSKI | Fontana L | ESPACE CUISINES

Other related companies as FLUNIVERSAL EXPRESS SA: Nails Perfect | Heysselaer Alain | CASIMIR ZIELINSKI | Fontana L | ESPACE CUISINES

FLUNIVERSAL EXPRESS SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLUNIVERSAL EXPRESS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07027648925. Het bedrijf FLUNIVERSAL EXPRESS SA bevindt zich op het adres: R. Dieudonne Lefevre 160 1020 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 222,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLUNIVERSAL EXPRESS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLUNIVERSAL EXPRESS SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLUNIVERSAL EXPRESS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLUNIVERSAL EXPRESS SA, openstaande posities, locatie van FLUNIVERSAL EXPRESS SA op de kaart.

FLUNIVERSAL EXPRESS SA is a company, that was registered 1999 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLUNIVERSAL EXPRESS SA, company assigned to the tax number BE07027648925. The company FLUNIVERSAL EXPRESS SA is located at the address: R. Dieudonne Lefevre 160 1020 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 222,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLUNIVERSAL EXPRESS SA were not found.
The main activity of FLUNIVERSAL EXPRESS SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLUNIVERSAL EXPRESS SA is not available. You also can look at reviews of FLUNIVERSAL EXPRESS SA, open positions, location of FLUNIVERSAL EXPRESS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLUNIVERSAL EXPRESS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLUNIVERSAL EXPRESS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLUNIVERSAL EXPRESS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLUNIVERSAL EXPRESS SA, employees, financial statistics.