Rivi猫re Thierry

Contactgegevens Rivi猫re Thierry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rivi猫re Thierry: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rivi猫re Thierry

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuidlaan 55; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 37 64 (+32-050 41 37 64) 050 41 37 64 (+32-050 41 37 64)

Fax (fax): 050 41 37 64 (+32-050 41 37 64) 050 41 37 64 (+32-050 41 37 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rivi猫re Thierry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rivi猫re Thierry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rivi猫re Thierry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rivi猫re Thierry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rivi猫re Thierry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rivi猫re Thierry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rivi猫re Thierry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rivi猫re Thierry
Products information Rivi猫re Thierry

BTW identificatienummer (tax): BE01168090820
Ondernemingsnummer: 8028778076
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Rivi猫re Thierry zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rivi猫re Thierry
(Get full report from official database of BE for Rivi猫re Thierry)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rivi猫re Thierry
Addition kinds of activities for Rivi猫re Thierry

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
316100. Bagage | Luggage
24319902. Schaafmolen, millwork | Planing mill, millwork
35679907. Infrarood ovens, industrieel | Infrared ovens, industrial
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij Rivi猫re Thierry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rivi猫re Thierry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rivi猫re Thierry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rivi猫re Thierry. Looking for open vacancies in other companies

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Rivi猫re Thierry in sociale netwerken
Look for responds of Rivi猫re Thierry in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rivi猫re Thierry. Laat een reactie achter voor Rivi猫re Thierry. Rivi猫re Thierry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rivi猫re Thierry. Leave a respond for Rivi猫re Thierry. Rivi猫re Thierry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rivi猫re Thierry op de google maps. Adres en contacten Rivi猫re Thierry
Location of Rivi猫re Thierry on the google maps. Address and contacts of Rivi猫re Thierry

Andere gerelateerde bedrijven als come Rivi猫re Thierry Rivi猫re Thierry: BAKKERIJ VANHELMONT | GRAPHIC DESIGN JOHANNS | INST.SUP?RIEUR ECONOMIQUE | Westvlaamse Jeugdzorg VZW | Deveux (Container) S.A.

Other related companies as Rivi猫re Thierry: BAKKERIJ VANHELMONT | GRAPHIC DESIGN JOHANNS | INST.SUP?RIEUR ECONOMIQUE | Westvlaamse Jeugdzorg VZW | Deveux (Container) S.A.

Rivi猫re Thierry is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rivi猫re Thierry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01168090820. Het bedrijf Rivi猫re Thierry bevindt zich op het adres: Zuidlaan 55; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 705,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Rivi猫re Thierry zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rivi猫re Thierry is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rivi猫re Thierry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rivi猫re Thierry, openstaande posities, locatie van Rivi猫re Thierry op de kaart.

Rivi猫re Thierry is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rivi猫re Thierry, company assigned to the tax number BE01168090820. The company Rivi猫re Thierry is located at the address: Zuidlaan 55; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 705,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Rivi猫re Thierry were not found.
The main activity of Rivi猫re Thierry is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rivi猫re Thierry is not available. You also can look at reviews of Rivi猫re Thierry, open positions, location of Rivi猫re Thierry on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rivi猫re Thierry, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rivi猫re Thierry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rivi猫re Thierry, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rivi猫re Thierry, employees, financial statistics.