M茅ant C

Contactgegevens M茅ant C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M茅ant C: address, phone, fax, email, website, opening hours

M茅ant C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hov茅mont 39; 4910; Theux, België

Telefoon (phone): 087 54 24 20 (+32-087 54 24 20) 087 54 24 20 (+32-087 54 24 20)

Fax (fax): +32 (12) 509-60-86 +32 (12) 509-60-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M茅ant C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M茅ant C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M茅ant C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M茅ant C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M茅ant C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M茅ant C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M茅ant C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M茅ant C
Products information M茅ant C

BTW identificatienummer (tax): BE04257446289
Ondernemingsnummer: 1678680419
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in M茅ant C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M茅ant C
(Get full report from official database of BE for M茅ant C)

Aanvulling soorten activiteiten voor M茅ant C
Addition kinds of activities for M茅ant C

161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials
26559904. Wastebaskets, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Wastebaskets, fiber: made from purchased material
29510205. Mastiekvloersamenstelling | Mastic floor composition
33659901. Masten, gegoten aluminium | Masts, cast aluminum
35360105. Mijn liften | Mine hoists
38610108. Metaalgezondheidsgevoelig doek of papier, fotografisch | Metallic emulsion sensitized cloth or paper, photographic

Werken bij M茅ant C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M茅ant C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M茅ant C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M茅ant C. Looking for open vacancies in other companies

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van M茅ant C in sociale netwerken
Look for responds of M茅ant C in social networks

Lees alle opmerkingen voor M茅ant C. Laat een reactie achter voor M茅ant C. M茅ant C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M茅ant C. Leave a respond for M茅ant C. M茅ant C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M茅ant C op de google maps. Adres en contacten M茅ant C
Location of M茅ant C on the google maps. Address and contacts of M茅ant C

Andere gerelateerde bedrijven als come M茅ant C M茅ant C: WILLEM GOESSENS | WITTAMER ET FILS | LAMARCHE JOSEPH ET MICHEL | HVH INNO MECHELEN | Studio Fanny

Other related companies as M茅ant C: WILLEM GOESSENS | WITTAMER ET FILS | LAMARCHE JOSEPH ET MICHEL | HVH INNO MECHELEN | Studio Fanny

M茅ant C is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M茅ant C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04257446289. Het bedrijf M茅ant C bevindt zich op het adres: Rue Hov茅mont 39; 4910; Theux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 674,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in M茅ant C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M茅ant C is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M茅ant C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M茅ant C, openstaande posities, locatie van M茅ant C op de kaart.

M茅ant C is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is M茅ant C, company assigned to the tax number BE04257446289. The company M茅ant C is located at the address: Rue Hov茅mont 39; 4910; Theux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 674,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in M茅ant C were not found.
The main activity of M茅ant C is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of M茅ant C is not available. You also can look at reviews of M茅ant C, open positions, location of M茅ant C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M茅ant C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M茅ant C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M茅ant C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M茅ant C, employees, financial statistics.