M茅an Marie-H茅l猫ne

Contactgegevens M茅an Marie-H茅l猫ne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M茅an Marie-H茅l猫ne: address, phone, fax, email, website, opening hours

M茅an Marie-H茅l猫ne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Mahiermont 15; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 02 653 39 17 (+32-02 653 39 17) 02 653 39 17 (+32-02 653 39 17)

Fax (fax): +32 (15) 298-49-41 +32 (15) 298-49-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M茅an Marie-H茅l猫ne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M茅an Marie-H茅l猫ne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M茅an Marie-H茅l猫ne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M茅an Marie-H茅l猫ne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M茅an Marie-H茅l猫ne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M茅an Marie-H茅l猫ne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M茅an Marie-H茅l猫ne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M茅an Marie-H茅l猫ne
Products information M茅an Marie-H茅l猫ne

BTW identificatienummer (tax): BE03449401855
Ondernemingsnummer: 7113067626
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in M茅an Marie-H茅l猫ne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M茅an Marie-H茅l猫ne
(Get full report from official database of BE for M茅an Marie-H茅l猫ne)

Aanvulling soorten activiteiten voor M茅an Marie-H茅l猫ne
Addition kinds of activities for M茅an Marie-H茅l猫ne

357902. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
35670000. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships
87349905. Hydrostatische testlaboratorium | Hydrostatic testing laboratory

Werken bij M茅an Marie-H茅l猫ne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M茅an Marie-H茅l猫ne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M茅an Marie-H茅l猫ne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M茅an Marie-H茅l猫ne. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van M茅an Marie-H茅l猫ne in sociale netwerken
Look for responds of M茅an Marie-H茅l猫ne in social networks

Lees alle opmerkingen voor M茅an Marie-H茅l猫ne. Laat een reactie achter voor M茅an Marie-H茅l猫ne. M茅an Marie-H茅l猫ne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M茅an Marie-H茅l猫ne. Leave a respond for M茅an Marie-H茅l猫ne. M茅an Marie-H茅l猫ne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M茅an Marie-H茅l猫ne op de google maps. Adres en contacten M茅an Marie-H茅l猫ne
Location of M茅an Marie-H茅l猫ne on the google maps. Address and contacts of M茅an Marie-H茅l猫ne

Andere gerelateerde bedrijven als come M茅an Marie-H茅l猫ne M茅an Marie-H茅l猫ne: Meta System sprl (Vromman) | B.C. AALST | Rhapsodie | Brilcenter | G. MAES

Other related companies as M茅an Marie-H茅l猫ne: Meta System sprl (Vromman) | B.C. AALST | Rhapsodie | Brilcenter | G. MAES

M茅an Marie-H茅l猫ne is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M茅an Marie-H茅l猫ne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03449401855. Het bedrijf M茅an Marie-H茅l猫ne bevindt zich op het adres: Rue Mahiermont 15; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in M茅an Marie-H茅l猫ne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M茅an Marie-H茅l猫ne is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M茅an Marie-H茅l猫ne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M茅an Marie-H茅l猫ne, openstaande posities, locatie van M茅an Marie-H茅l猫ne op de kaart.

M茅an Marie-H茅l猫ne is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is M茅an Marie-H茅l猫ne, company assigned to the tax number BE03449401855. The company M茅an Marie-H茅l猫ne is located at the address: Rue Mahiermont 15; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in M茅an Marie-H茅l猫ne were not found.
The main activity of M茅an Marie-H茅l猫ne is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M茅an Marie-H茅l猫ne is not available. You also can look at reviews of M茅an Marie-H茅l猫ne, open positions, location of M茅an Marie-H茅l猫ne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M茅an Marie-H茅l猫ne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M茅an Marie-H茅l猫ne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M茅an Marie-H茅l猫ne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M茅an Marie-H茅l猫ne, employees, financial statistics.