Mineur Bernadette

Contactgegevens Mineur Bernadette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mineur Bernadette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mineur Bernadette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Hymans 117; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 762 00 80 (+32-02 762 00 80) 02 762 00 80 (+32-02 762 00 80)

Fax (fax): +32 (3) 554-42-56 +32 (3) 554-42-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mineur Bernadette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mineur Bernadette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mineur Bernadette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mineur Bernadette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mineur Bernadette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mineur Bernadette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mineur Bernadette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mineur Bernadette
Products information Mineur Bernadette

BTW identificatienummer (tax): BE04399719238
Ondernemingsnummer: 7188873291
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Mineur Bernadette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mineur Bernadette
(Get full report from official database of BE for Mineur Bernadette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mineur Bernadette
Addition kinds of activities for Mineur Bernadette

382299. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
20769900. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
33549900. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
33549901. Vormen, geëxtrudeerd aluminium, nec | Shapes, extruded aluminum, nec
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums
51919903. Kweekhuis apparatuur en benodigdheden | Greenhouse equipment and supplies
75429902. Carwash, zelfbediening | Carwash, self-service
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
87310202. Commercieel onderzoekslaboratorium | Commercial research laboratory
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij Mineur Bernadette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mineur Bernadette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mineur Bernadette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mineur Bernadette. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwarbeider (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Ham is op zoek naar een gemotiveerde bouwarbeider

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Mineur Bernadette in sociale netwerken
Look for responds of Mineur Bernadette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mineur Bernadette. Laat een reactie achter voor Mineur Bernadette. Mineur Bernadette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mineur Bernadette. Leave a respond for Mineur Bernadette. Mineur Bernadette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mineur Bernadette op de google maps. Adres en contacten Mineur Bernadette
Location of Mineur Bernadette on the google maps. Address and contacts of Mineur Bernadette

Andere gerelateerde bedrijven als come Mineur Bernadette Mineur Bernadette: François-Constructions | C.M.B. | SQUASH & FITNESS | BAKKERIJ CHRIS | LVM NV LIMB. VINYLMAATSCHAPPIJ

Other related companies as Mineur Bernadette: François-Constructions | C.M.B. | SQUASH & FITNESS | BAKKERIJ CHRIS | LVM NV LIMB. VINYLMAATSCHAPPIJ

Mineur Bernadette is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mineur Bernadette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04399719238. Het bedrijf Mineur Bernadette bevindt zich op het adres: Avenue Paul Hymans 117; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Mineur Bernadette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mineur Bernadette is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mineur Bernadette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mineur Bernadette, openstaande posities, locatie van Mineur Bernadette op de kaart.

Mineur Bernadette is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mineur Bernadette, company assigned to the tax number BE04399719238. The company Mineur Bernadette is located at the address: Avenue Paul Hymans 117; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Mineur Bernadette were not found.
The main activity of Mineur Bernadette is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mineur Bernadette is not available. You also can look at reviews of Mineur Bernadette, open positions, location of Mineur Bernadette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mineur Bernadette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mineur Bernadette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mineur Bernadette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mineur Bernadette, employees, financial statistics.