Merlevede K

Contactgegevens Merlevede K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Merlevede K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Merlevede K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veurnseweg 149; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 70 99 (+32-057 20 70 99) 057 20 70 99 (+32-057 20 70 99)

Fax (fax): +32 (55) 821-80-74 +32 (55) 821-80-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Merlevede K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Merlevede K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Merlevede K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Merlevede K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Merlevede K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Merlevede K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Merlevede K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Merlevede K
Products information Merlevede K

BTW identificatienummer (tax): BE08455047607
Ondernemingsnummer: 8331726074
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Osteopaths

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Merlevede K
(Get full report from official database of BE for Merlevede K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Merlevede K
Addition kinds of activities for Merlevede K

23690102. Shorts (outerwear): meisjes en kinderen | Shorts (outerwear): girls' and children's
25910204. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
72519901. Hoed schoonmaken en blokkeren winkel | Hat cleaning and blocking shop
73899904. Bouwschaalmodellen | Building scale models

Werken bij Merlevede K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Merlevede K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Merlevede K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Merlevede K. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van Merlevede K in sociale netwerken
Look for responds of Merlevede K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Merlevede K. Laat een reactie achter voor Merlevede K. Merlevede K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Merlevede K. Leave a respond for Merlevede K. Merlevede K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Merlevede K op de google maps. Adres en contacten Merlevede K
Location of Merlevede K on the google maps. Address and contacts of Merlevede K

Andere gerelateerde bedrijven als come Merlevede K Merlevede K: FLMEUBELGALERIE DE STER NV | JEAN-PAUL LEGROS | MAISON MYRTILLE | MARTIN GOOSSENS | RAYMOND VANMARCKE IN

Other related companies as Merlevede K: FLMEUBELGALERIE DE STER NV | JEAN-PAUL LEGROS | MAISON MYRTILLE | MARTIN GOOSSENS | RAYMOND VANMARCKE IN

Merlevede K is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Merlevede K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455047607. Het bedrijf Merlevede K bevindt zich op het adres: Veurnseweg 149; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 297,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Lijst met producten zijn Osteopaths.
De hoofdactiviteit van Merlevede K is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Merlevede K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Merlevede K, openstaande posities, locatie van Merlevede K op de kaart.

Merlevede K is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Merlevede K, company assigned to the tax number BE08455047607. The company Merlevede K is located at the address: Veurnseweg 149; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 297,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. List of products are Osteopaths.
The main activity of Merlevede K is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Merlevede K is not available. You also can look at reviews of Merlevede K, open positions, location of Merlevede K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Merlevede K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Merlevede K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Merlevede K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Merlevede K, employees, financial statistics.