Mascart Albert

Contactgegevens Mascart Albert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mascart Albert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mascart Albert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Paul Pastur 2 Box 9; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 35 40 79 (+32-071 35 40 79) 071 35 40 79 (+32-071 35 40 79)

Fax (fax): 071 35 40 79 (+32-071 35 40 79) 071 35 40 79 (+32-071 35 40 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mascart Albert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mascart Albert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mascart Albert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mascart Albert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mascart Albert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mascart Albert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mascart Albert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mascart Albert
Products information Mascart Albert

BTW identificatienummer (tax): BE07044952392
Ondernemingsnummer: 3583984375
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Mascart Albert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mascart Albert
(Get full report from official database of BE for Mascart Albert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mascart Albert
Addition kinds of activities for Mascart Albert

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
20139901. Gebroken vlees, van gekocht vlees | Boneless meat, from purchased meat
20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
30691003. Grips of handgrepen, rubber | Grips or handles, rubber
30890613. Thermoformed afgewerkte kunststofproducten, nec | Thermoformed finished plastics products, nec
44910200. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
63119902. Welwillend verzekeringsverenigingen | Benevolent insurance associations

Werken bij Mascart Albert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mascart Albert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mascart Albert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mascart Albert. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van Mascart Albert in sociale netwerken
Look for responds of Mascart Albert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mascart Albert. Laat een reactie achter voor Mascart Albert. Mascart Albert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mascart Albert. Leave a respond for Mascart Albert. Mascart Albert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mascart Albert op de google maps. Adres en contacten Mascart Albert
Location of Mascart Albert on the google maps. Address and contacts of Mascart Albert

Andere gerelateerde bedrijven als come Mascart Albert Mascart Albert: IJSSALON BEGIJNHOF | MARIA-THERESIA DENDAUW | Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW | CARPET CENTER | Billen J

Other related companies as Mascart Albert: IJSSALON BEGIJNHOF | MARIA-THERESIA DENDAUW | Culturen in Beweging (Kundabuffi) VZW | CARPET CENTER | Billen J

Mascart Albert is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mascart Albert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07044952392. Het bedrijf Mascart Albert bevindt zich op het adres: Rue Paul Pastur 2 Box 9; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Mascart Albert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mascart Albert is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mascart Albert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mascart Albert, openstaande posities, locatie van Mascart Albert op de kaart.

Mascart Albert is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mascart Albert, company assigned to the tax number BE07044952392. The company Mascart Albert is located at the address: Rue Paul Pastur 2 Box 9; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Mascart Albert were not found.
The main activity of Mascart Albert is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mascart Albert is not available. You also can look at reviews of Mascart Albert, open positions, location of Mascart Albert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mascart Albert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mascart Albert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mascart Albert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mascart Albert, employees, financial statistics.