Leyn Karen

Contactgegevens Leyn Karen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leyn Karen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leyn Karen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindelaan 73; 8550; Zwevegem, België

Telefoon (phone): 056 75 80 29 (+32-056 75 80 29) 056 75 80 29 (+32-056 75 80 29)

Fax (fax): 056 75 80 29 (+32-056 75 80 29) 056 75 80 29 (+32-056 75 80 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leyn Karen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leyn Karen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leyn Karen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leyn Karen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leyn Karen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leyn Karen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leyn Karen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leyn Karen
Products information Leyn Karen

BTW identificatienummer (tax): BE09719024658
Ondernemingsnummer: 9852783203
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Leyn Karen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leyn Karen
(Get full report from official database of BE for Leyn Karen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leyn Karen
Addition kinds of activities for Leyn Karen

6231. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
357799. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
01799906. Kiwi boerderij | Kiwi farm
09710100. Speldiensten | Game services
22810209. Rayon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Rayon yarn, spun: made from purchased staple
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
80210102. endodontist | Endodontist

Werken bij Leyn Karen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leyn Karen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leyn Karen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leyn Karen. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van Leyn Karen in sociale netwerken
Look for responds of Leyn Karen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leyn Karen. Laat een reactie achter voor Leyn Karen. Leyn Karen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leyn Karen. Leave a respond for Leyn Karen. Leyn Karen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leyn Karen op de google maps. Adres en contacten Leyn Karen
Location of Leyn Karen on the google maps. Address and contacts of Leyn Karen

Andere gerelateerde bedrijven als come Leyn Karen Leyn Karen: Van Herck M | TTC EVERGEM | MME.DELVAUX | NICOLAUS SCHMITT | Cornelis Stefaan

Other related companies as Leyn Karen: Van Herck M | TTC EVERGEM | MME.DELVAUX | NICOLAUS SCHMITT | Cornelis Stefaan

Leyn Karen is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leyn Karen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09719024658. Het bedrijf Leyn Karen bevindt zich op het adres: Lindelaan 73; 8550; Zwevegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 645,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Leyn Karen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leyn Karen is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leyn Karen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leyn Karen, openstaande posities, locatie van Leyn Karen op de kaart.

Leyn Karen is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leyn Karen, company assigned to the tax number BE09719024658. The company Leyn Karen is located at the address: Lindelaan 73; 8550; Zwevegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 645,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Leyn Karen were not found.
The main activity of Leyn Karen is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Leyn Karen is not available. You also can look at reviews of Leyn Karen, open positions, location of Leyn Karen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leyn Karen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leyn Karen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leyn Karen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leyn Karen, employees, financial statistics.