Leirs D

Contactgegevens Leirs D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leirs D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leirs D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 247; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 48 00 (+32-012 23 48 00) 012 23 48 00 (+32-012 23 48 00)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leirs D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leirs D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leirs D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leirs D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leirs D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leirs D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leirs D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leirs D
Products information Leirs D

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Leirs D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leirs D
(Get full report from official database of BE for Leirs D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leirs D
Addition kinds of activities for Leirs D

221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
28920101. Detonators en detonerende caps | Detonators and detonating caps
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
54119905. Kruidenierswinkels, onafhankelijk | Grocery stores, independent

Werken bij Leirs D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leirs D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leirs D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leirs D. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van Leirs D in sociale netwerken
Look for responds of Leirs D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leirs D. Laat een reactie achter voor Leirs D. Leirs D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leirs D. Leave a respond for Leirs D. Leirs D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leirs D op de google maps. Adres en contacten Leirs D
Location of Leirs D on the google maps. Address and contacts of Leirs D

Andere gerelateerde bedrijven als come Leirs D Leirs D: MODEL AERO MILORD WEZEREN | COIFFURE CREA | K. BOUTE | LOUIS DE RUYTER | Claes Guido BVBA

Other related companies as Leirs D: MODEL AERO MILORD WEZEREN | COIFFURE CREA | K. BOUTE | LOUIS DE RUYTER | Claes Guido BVBA

Leirs D is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leirs D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf Leirs D bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 247; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Leirs D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leirs D is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leirs D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leirs D, openstaande posities, locatie van Leirs D op de kaart.

Leirs D is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leirs D, company assigned to the tax number BE05163269042. The company Leirs D is located at the address: Sint-Truidersteenweg 247; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Leirs D were not found.
The main activity of Leirs D is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Leirs D is not available. You also can look at reviews of Leirs D, open positions, location of Leirs D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leirs D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leirs D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leirs D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leirs D, employees, financial statistics.