Lardinoy Jean-Pol

Contactgegevens Lardinoy Jean-Pol: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lardinoy Jean-Pol: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lardinoy Jean-Pol

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Trieu Gossiaux 57; 6224; Fleurus (Wanferc茅e-Baulet), België

Telefoon (phone): 071 81 25 54 (+32-071 81 25 54) 071 81 25 54 (+32-071 81 25 54)

Fax (fax): 071 81 25 54 (+32-071 81 25 54) 071 81 25 54 (+32-071 81 25 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lardinoy Jean-Pol: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lardinoy Jean-Pol"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lardinoy Jean-Pol"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lardinoy Jean-Pol, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lardinoy Jean-Pol. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lardinoy Jean-Pol, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lardinoy Jean-Pol. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lardinoy Jean-Pol
Products information Lardinoy Jean-Pol

BTW identificatienummer (tax): BE03739990234
Ondernemingsnummer: 4259368896
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Lardinoy Jean-Pol zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lardinoy Jean-Pol
(Get full report from official database of BE for Lardinoy Jean-Pol)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lardinoy Jean-Pol
Addition kinds of activities for Lardinoy Jean-Pol

242602. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
267399. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
514599. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
805299. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
13890305. Swabbing Wells | Swabbing wells
25149905. Medische kasten en ijdelheden: metaal | Medicine cabinets and vanities: metal
28360202. tuberculine | Tuberculins
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
38429914. Ijzeren longen | Iron lungs
50130104. Automotive remmen | Automotive brakes

Werken bij Lardinoy Jean-Pol: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lardinoy Jean-Pol: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lardinoy Jean-Pol. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lardinoy Jean-Pol. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

Zoek naar antwoorden van Lardinoy Jean-Pol in sociale netwerken
Look for responds of Lardinoy Jean-Pol in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lardinoy Jean-Pol. Laat een reactie achter voor Lardinoy Jean-Pol. Lardinoy Jean-Pol bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lardinoy Jean-Pol. Leave a respond for Lardinoy Jean-Pol. Lardinoy Jean-Pol on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lardinoy Jean-Pol op de google maps. Adres en contacten Lardinoy Jean-Pol
Location of Lardinoy Jean-Pol on the google maps. Address and contacts of Lardinoy Jean-Pol

Andere gerelateerde bedrijven als come Lardinoy Jean-Pol Lardinoy Jean-Pol: TOPELEC | NEW DIFFUSION | NORBERT VAN DEN BOSSCHE | ECOLE FOND. COMMUNALE | BERNARD DECLERCK

Other related companies as Lardinoy Jean-Pol: TOPELEC | NEW DIFFUSION | NORBERT VAN DEN BOSSCHE | ECOLE FOND. COMMUNALE | BERNARD DECLERCK

Lardinoy Jean-Pol is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lardinoy Jean-Pol, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739990234. Het bedrijf Lardinoy Jean-Pol bevindt zich op het adres: Rue Trieu Gossiaux 57; 6224; Fleurus (Wanferc茅e-Baulet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Lardinoy Jean-Pol zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lardinoy Jean-Pol is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lardinoy Jean-Pol is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lardinoy Jean-Pol, openstaande posities, locatie van Lardinoy Jean-Pol op de kaart.

Lardinoy Jean-Pol is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lardinoy Jean-Pol, company assigned to the tax number BE03739990234. The company Lardinoy Jean-Pol is located at the address: Rue Trieu Gossiaux 57; 6224; Fleurus (Wanferc茅e-Baulet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Lardinoy Jean-Pol were not found.
The main activity of Lardinoy Jean-Pol is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lardinoy Jean-Pol is not available. You also can look at reviews of Lardinoy Jean-Pol, open positions, location of Lardinoy Jean-Pol on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lardinoy Jean-Pol, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lardinoy Jean-Pol, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lardinoy Jean-Pol, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lardinoy Jean-Pol, employees, financial statistics.