Laenen Rene

Contactgegevens Laenen Rene: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laenen Rene: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laenen Rene

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Vaartstraat 11; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 19 22 (+32-014 42 19 22) 014 42 19 22 (+32-014 42 19 22)

Fax (fax): +32 (19) 688-58-18 +32 (19) 688-58-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laenen Rene: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laenen Rene"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laenen Rene"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laenen Rene, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laenen Rene. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laenen Rene, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laenen Rene. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laenen Rene
Products information Laenen Rene

BTW identificatienummer (tax): BE07423156738
Ondernemingsnummer: 6556060791
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Laenen Rene zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laenen Rene
(Get full report from official database of BE for Laenen Rene)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laenen Rene
Addition kinds of activities for Laenen Rene

281602. Kleurpigmenten | Color pigments
509499. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
17969906. Installatie van verontreiniging apparatuur | Pollution control equipment installation
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
25220301. Kasten, kantoor: behalve hout | Cabinets, office: except wood
32110401. Plaatglas, gepolijst en ruw | Plate glass, polished and rough
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij Laenen Rene: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laenen Rene: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laenen Rene. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laenen Rene. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van Laenen Rene in sociale netwerken
Look for responds of Laenen Rene in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laenen Rene. Laat een reactie achter voor Laenen Rene. Laenen Rene bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laenen Rene. Leave a respond for Laenen Rene. Laenen Rene on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laenen Rene op de google maps. Adres en contacten Laenen Rene
Location of Laenen Rene on the google maps. Address and contacts of Laenen Rene

Andere gerelateerde bedrijven als come Laenen Rene Laenen Rene: COIFFURE LANGHOR | DRANKEN VAN EETVELDE | Vordensteyn | CENTRE P.M.S. | ESFERA

Other related companies as Laenen Rene: COIFFURE LANGHOR | DRANKEN VAN EETVELDE | Vordensteyn | CENTRE P.M.S. | ESFERA

Laenen Rene is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laenen Rene, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423156738. Het bedrijf Laenen Rene bevindt zich op het adres: Oude Vaartstraat 11; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Laenen Rene zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Laenen Rene is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laenen Rene is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laenen Rene, openstaande posities, locatie van Laenen Rene op de kaart.

Laenen Rene is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laenen Rene, company assigned to the tax number BE07423156738. The company Laenen Rene is located at the address: Oude Vaartstraat 11; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Laenen Rene were not found.
The main activity of Laenen Rene is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Laenen Rene is not available. You also can look at reviews of Laenen Rene, open positions, location of Laenen Rene on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laenen Rene, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laenen Rene, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laenen Rene, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laenen Rene, employees, financial statistics.