WILLY LEPERCQ

Contactgegevens WILLY LEPERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY LEPERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY LEPERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VORSTSE STEENWEG 49; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25379360 (+32-25379360) 25379360 (+32-25379360)

Fax (fax): +32 (87) 441-41-27 +32 (87) 441-41-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY LEPERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY LEPERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY LEPERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY LEPERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY LEPERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY LEPERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY LEPERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY LEPERCQ
Products information WILLY LEPERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE06223999023
Ondernemingsnummer: 5113006591
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in WILLY LEPERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY LEPERCQ
(Get full report from official database of BE for WILLY LEPERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY LEPERCQ
Addition kinds of activities for WILLY LEPERCQ

651499. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
14740000. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
20130202. Ham, gekookt: uit gekocht vlees | Ham, boiled: from purchased meat
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
61419901. Industriële leningsbanken en bedrijven, geen depositobank | Industrial loan banks and companies, not a deposit bank
73539900. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec

Werken bij WILLY LEPERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY LEPERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY LEPERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY LEPERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Poetshulp regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gentbrugge Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

Zoek naar antwoorden van WILLY LEPERCQ in sociale netwerken
Look for responds of WILLY LEPERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY LEPERCQ. Laat een reactie achter voor WILLY LEPERCQ. WILLY LEPERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY LEPERCQ. Leave a respond for WILLY LEPERCQ. WILLY LEPERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY LEPERCQ op de google maps. Adres en contacten WILLY LEPERCQ
Location of WILLY LEPERCQ on the google maps. Address and contacts of WILLY LEPERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY LEPERCQ WILLY LEPERCQ: DHUYGELAERE | JOZEF HUYBRIGHS | Biscuiterie Jacky NV | Van Den Broeck Koen | MICROBOX

Other related companies as WILLY LEPERCQ: DHUYGELAERE | JOZEF HUYBRIGHS | Biscuiterie Jacky NV | Van Den Broeck Koen | MICROBOX

WILLY LEPERCQ is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY LEPERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06223999023. Het bedrijf WILLY LEPERCQ bevindt zich op het adres: VORSTSE STEENWEG 49; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 495,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhandels; Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in WILLY LEPERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY LEPERCQ is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY LEPERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY LEPERCQ, openstaande posities, locatie van WILLY LEPERCQ op de kaart.

WILLY LEPERCQ is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY LEPERCQ, company assigned to the tax number BE06223999023. The company WILLY LEPERCQ is located at the address: VORSTSE STEENWEG 49; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 495,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhandels; Kantoormateriaal; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in WILLY LEPERCQ were not found.
The main activity of WILLY LEPERCQ is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY LEPERCQ is not available. You also can look at reviews of WILLY LEPERCQ, open positions, location of WILLY LEPERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY LEPERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY LEPERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY LEPERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY LEPERCQ, employees, financial statistics.