Devis Michelle

Contactgegevens Devis Michelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devis Michelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devis Michelle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Overijsesteenweg 65; 1560; Hoeilaart, België

Telefoon (phone): 02 657 30 95 (+32-02 657 30 95) 02 657 30 95 (+32-02 657 30 95)

Fax (fax): +32 (63) 480-56-32 +32 (63) 480-56-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devis Michelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devis Michelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devis Michelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devis Michelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devis Michelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devis Michelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devis Michelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devis Michelle
Products information Devis Michelle

BTW identificatienummer (tax): BE03641662597
Ondernemingsnummer: 9937652587
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Devis Michelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devis Michelle
(Get full report from official database of BE for Devis Michelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devis Michelle
Addition kinds of activities for Devis Michelle

721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
20330311. Maraschino-kersen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Maraschino cherries: packaged in cans, jars, etc.
22319906. Kleine stoffen: verven en afwerken van wol of soortgelijk goed | Narrow fabrics: dyeing and finishing of wool or similar good
28210202. Acrylonitril-butadieen-styreenharsen, absharsen | Acrylonitrile-butadiene-styrene resins, abs resins
28340802. Antiseptica, medicijn | Antiseptics, medicinal
31110604. Shearling (voorbereide schapenvacht) | Shearling (prepared sheepskin)
32550304. Ladle baksteen, klei | Ladle brick, clay
73790103. Tape recertification service | Tape recertification service
78120100. Filmproductie | Motion picture production
84220202. Botanische tuin | Botanical garden

Werken bij Devis Michelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devis Michelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devis Michelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devis Michelle. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Administratief medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal uit twee delen bestaan; -  enerzijds zal je eenvoudige aanbestedingen voorbereiden - anderzijds zal je enkele administratieve taken uitvoeren:        ° klasseren;        ° scannen;        ° briefwisseling;        ° bestellingen;        ° orderbevestigingen;        ° meehelpen aan de praktische voorbereidingen van evenementen (badges maken, voor het promomateriaal zorgen,...);        ° ...

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Devis Michelle in sociale netwerken
Look for responds of Devis Michelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devis Michelle. Laat een reactie achter voor Devis Michelle. Devis Michelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devis Michelle. Leave a respond for Devis Michelle. Devis Michelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devis Michelle op de google maps. Adres en contacten Devis Michelle
Location of Devis Michelle on the google maps. Address and contacts of Devis Michelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Devis Michelle Devis Michelle: COLOR DESIGN SPRL | SLEEUWAERT JOZEF | VERMEIR JOZEF | A.I.G. SATRACO | BORGERS R

Other related companies as Devis Michelle: COLOR DESIGN SPRL | SLEEUWAERT JOZEF | VERMEIR JOZEF | A.I.G. SATRACO | BORGERS R

Devis Michelle is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devis Michelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03641662597. Het bedrijf Devis Michelle bevindt zich op het adres: Overijsesteenweg 65; 1560; Hoeilaart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 155,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Devis Michelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devis Michelle is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devis Michelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devis Michelle, openstaande posities, locatie van Devis Michelle op de kaart.

Devis Michelle is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devis Michelle, company assigned to the tax number BE03641662597. The company Devis Michelle is located at the address: Overijsesteenweg 65; 1560; Hoeilaart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 155,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Devis Michelle were not found.
The main activity of Devis Michelle is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Devis Michelle is not available. You also can look at reviews of Devis Michelle, open positions, location of Devis Michelle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devis Michelle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devis Michelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devis Michelle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devis Michelle, employees, financial statistics.