Desmet Cecile

Contactgegevens Desmet Cecile: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desmet Cecile: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desmet Cecile

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Carme 139; 7971; Beloeil (Bas猫cles), België

Telefoon (phone): 069 57 79 27 (+32-069 57 79 27) 069 57 79 27 (+32-069 57 79 27)

Fax (fax): +32 (55) 104-98-16 +32 (55) 104-98-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desmet Cecile: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desmet Cecile"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desmet Cecile"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desmet Cecile, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desmet Cecile. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desmet Cecile, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desmet Cecile. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desmet Cecile
Products information Desmet Cecile

BTW identificatienummer (tax): BE04916625976
Ondernemingsnummer: 7505828857
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Desmet Cecile zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desmet Cecile
(Get full report from official database of BE for Desmet Cecile)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desmet Cecile
Addition kinds of activities for Desmet Cecile

016101. Meloen boerderijen | Melon farms
353102. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
12310100. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
32720207. Silo's, geprefabriceerd beton | Silos, prefabricated concrete
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative

Werken bij Desmet Cecile: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desmet Cecile: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desmet Cecile. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desmet Cecile. Looking for open vacancies in other companies

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Chauffeur Rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Antwerpen zijn we opzoek naar een chauffeur C.  Lossen met rolcontainers  Leveren bij horeca klanten

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Desmet Cecile in sociale netwerken
Look for responds of Desmet Cecile in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desmet Cecile. Laat een reactie achter voor Desmet Cecile. Desmet Cecile bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desmet Cecile. Leave a respond for Desmet Cecile. Desmet Cecile on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desmet Cecile op de google maps. Adres en contacten Desmet Cecile
Location of Desmet Cecile on the google maps. Address and contacts of Desmet Cecile

Andere gerelateerde bedrijven als come Desmet Cecile Desmet Cecile: NICOLE DACHELET | Robert Jean-Marc | WARZEE | VRIJE BASISSCHOOL | LINE STOCK

Other related companies as Desmet Cecile: NICOLE DACHELET | Robert Jean-Marc | WARZEE | VRIJE BASISSCHOOL | LINE STOCK

Desmet Cecile is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desmet Cecile, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916625976. Het bedrijf Desmet Cecile bevindt zich op het adres: Rue du Carme 139; 7971; Beloeil (Bas猫cles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 269,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Desmet Cecile zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desmet Cecile is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desmet Cecile is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desmet Cecile, openstaande posities, locatie van Desmet Cecile op de kaart.

Desmet Cecile is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desmet Cecile, company assigned to the tax number BE04916625976. The company Desmet Cecile is located at the address: Rue du Carme 139; 7971; Beloeil (Bas猫cles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 269,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Desmet Cecile were not found.
The main activity of Desmet Cecile is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Desmet Cecile is not available. You also can look at reviews of Desmet Cecile, open positions, location of Desmet Cecile on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desmet Cecile, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desmet Cecile, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desmet Cecile, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desmet Cecile, employees, financial statistics.