Dehaes W

Contactgegevens Dehaes W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dehaes W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dehaes W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berentrodedreef 49; 2820; Bonheiden, België

Telefoon (phone): 015 51 41 36 (+32-015 51 41 36) 015 51 41 36 (+32-015 51 41 36)

Fax (fax): +32 (87) 256-62-24 +32 (87) 256-62-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dehaes W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dehaes W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dehaes W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dehaes W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dehaes W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dehaes W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dehaes W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dehaes W
Products information Dehaes W

BTW identificatienummer (tax): BE09433929443
Ondernemingsnummer: 1730041503
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Dehaes W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dehaes W
(Get full report from official database of BE for Dehaes W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dehaes W
Addition kinds of activities for Dehaes W

2892. explosieven | Explosives
30690100. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
34440501. Bakken, geprefabriceerde plaat | Bins, prefabricated sheet metal
37149902. Booster (jump-start) kabels, auto | Booster (jump-start) cables, automotive
37159907. Vrachtwagen chassis | Truck trailer chassis
38449903. Fluoroscopische röntgenapparatuur en buizen | Fluoroscopic x-ray apparatus and tubes
80529902. Persoonlijke verzorging | Personal care facility

Werken bij Dehaes W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dehaes W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dehaes W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dehaes W. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Dehaes W in sociale netwerken
Look for responds of Dehaes W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dehaes W. Laat een reactie achter voor Dehaes W. Dehaes W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dehaes W. Leave a respond for Dehaes W. Dehaes W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dehaes W op de google maps. Adres en contacten Dehaes W
Location of Dehaes W on the google maps. Address and contacts of Dehaes W

Andere gerelateerde bedrijven als come Dehaes W Dehaes W: Axsept BVBA | FA. MINNAERT-DE DECKER | Rogiers E | Rousseau G | Bogaerts S

Other related companies as Dehaes W: Axsept BVBA | FA. MINNAERT-DE DECKER | Rogiers E | Rousseau G | Bogaerts S

Dehaes W is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dehaes W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09433929443. Het bedrijf Dehaes W bevindt zich op het adres: Berentrodedreef 49; 2820; Bonheiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Dehaes W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dehaes W is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dehaes W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dehaes W, openstaande posities, locatie van Dehaes W op de kaart.

Dehaes W is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dehaes W, company assigned to the tax number BE09433929443. The company Dehaes W is located at the address: Berentrodedreef 49; 2820; Bonheiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Dehaes W were not found.
The main activity of Dehaes W is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dehaes W is not available. You also can look at reviews of Dehaes W, open positions, location of Dehaes W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dehaes W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dehaes W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dehaes W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dehaes W, employees, financial statistics.