Degimbe Vincent

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Degimbe Vincent

Contactgegevens Degimbe Vincent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Degimbe Vincent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Degimbe Vincent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Deulin Fran?ois 92; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 41 72 33 (+32-071 41 72 33) 071 41 72 33 (+32-071 41 72 33)

Fax (fax): +32 (14) 104-49-91 +32 (14) 104-49-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Degimbe Vincent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Degimbe Vincent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Degimbe Vincent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Degimbe Vincent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Degimbe Vincent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Degimbe Vincent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Degimbe Vincent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Degimbe Vincent
Products information Degimbe Vincent

BTW identificatienummer (tax): BE08723388671
Ondernemingsnummer: 5832611083
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Degimbe Vincent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Degimbe Vincent
(Get full report from official database of BE for Degimbe Vincent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Degimbe Vincent
Addition kinds of activities for Degimbe Vincent

9641. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
09130104. Oesters, bagger of tong van | Oysters, dredging or tonging of
13899911. Olieconsulenten | Oil consultants
17990402. Stellingen | Scaffolding
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
44929902. Marine sleepdiensten | Marine towing services
80499904. Pedicure | Chiropodist
86210101. Tandvereniging | Dental association

Werken bij Degimbe Vincent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Degimbe Vincent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Degimbe Vincent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Degimbe Vincent. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van Degimbe Vincent in sociale netwerken
Look for responds of Degimbe Vincent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Degimbe Vincent. Laat een reactie achter voor Degimbe Vincent. Degimbe Vincent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Degimbe Vincent. Leave a respond for Degimbe Vincent. Degimbe Vincent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Degimbe Vincent op de google maps. Adres en contacten Degimbe Vincent
Location of Degimbe Vincent on the google maps. Address and contacts of Degimbe Vincent

Andere gerelateerde bedrijven als come Degimbe Vincent Degimbe Vincent: JANSSEN JEAN-PIERRE | BUSS? HELIKOPTERS | RALLY TEAM SHADOW | Goya Station | Pneuvano BVBA

Other related companies as Degimbe Vincent: JANSSEN JEAN-PIERRE | BUSS? HELIKOPTERS | RALLY TEAM SHADOW | Goya Station | Pneuvano BVBA

Degimbe Vincent is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Degimbe Vincent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08723388671. Het bedrijf Degimbe Vincent bevindt zich op het adres: Rue Deulin Fran?ois 92; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Degimbe Vincent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Degimbe Vincent is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Degimbe Vincent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Degimbe Vincent, openstaande posities, locatie van Degimbe Vincent op de kaart.

Degimbe Vincent is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Degimbe Vincent, company assigned to the tax number BE08723388671. The company Degimbe Vincent is located at the address: Rue Deulin Fran?ois 92; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Degimbe Vincent were not found.
The main activity of Degimbe Vincent is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Degimbe Vincent is not available. You also can look at reviews of Degimbe Vincent, open positions, location of Degimbe Vincent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Degimbe Vincent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Degimbe Vincent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Degimbe Vincent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Degimbe Vincent, employees, financial statistics.