De Schutter A

Contactgegevens De Schutter A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schutter A: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schutter A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vendelstraat 13; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 09 251 38 14 (+32-09 251 38 14) 09 251 38 14 (+32-09 251 38 14)

Fax (fax): +32 (56) 904-37-29 +32 (56) 904-37-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schutter A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schutter A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schutter A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schutter A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schutter A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schutter A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schutter A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schutter A
Products information De Schutter A

BTW identificatienummer (tax): BE01955810546
Ondernemingsnummer: 1807220458
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in De Schutter A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schutter A
(Get full report from official database of BE for De Schutter A)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schutter A
Addition kinds of activities for De Schutter A

5021. Meubilair | Furniture
13819903. Herstellende olie- en gasputten | Redrilling oil and gas wells
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij De Schutter A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schutter A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schutter A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schutter A. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van De Schutter A in sociale netwerken
Look for responds of De Schutter A in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schutter A. Laat een reactie achter voor De Schutter A. De Schutter A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schutter A. Leave a respond for De Schutter A. De Schutter A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schutter A op de google maps. Adres en contacten De Schutter A
Location of De Schutter A on the google maps. Address and contacts of De Schutter A

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schutter A De Schutter A: Fa & Ko SPRL | ELS CREYTENS | Aubry J | KATRIEN COPPIETERS | ISABELLE MATHY

Other related companies as De Schutter A: Fa & Ko SPRL | ELS CREYTENS | Aubry J | KATRIEN COPPIETERS | ISABELLE MATHY

De Schutter A is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schutter A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955810546. Het bedrijf De Schutter A bevindt zich op het adres: Vendelstraat 13; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in De Schutter A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Schutter A is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schutter A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schutter A, openstaande posities, locatie van De Schutter A op de kaart.

De Schutter A is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Schutter A, company assigned to the tax number BE01955810546. The company De Schutter A is located at the address: Vendelstraat 13; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in De Schutter A were not found.
The main activity of De Schutter A is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schutter A is not available. You also can look at reviews of De Schutter A, open positions, location of De Schutter A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schutter A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schutter A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schutter A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schutter A, employees, financial statistics.