de Caluw茅 Jean-Raphael

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • de Caluw茅 Jean-Raphael
Private companiesApparel and Accessory Stores • de Caluw茅 Jean-Raphael

Contactgegevens de Caluw茅 Jean-Raphael: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Caluw茅 Jean-Raphael: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Caluw茅 Jean-Raphael

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vullaertstraat 25; 8730; Beernem (Oedelem), België

Telefoon (phone): 050 79 00 85 (+32-050 79 00 85) 050 79 00 85 (+32-050 79 00 85)

Fax (fax): +32 (15) 305-29-22 +32 (15) 305-29-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Caluw茅 Jean-Raphael: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Caluw茅 Jean-Raphael"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Caluw茅 Jean-Raphael"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Caluw茅 Jean-Raphael, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Caluw茅 Jean-Raphael. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Caluw茅 Jean-Raphael, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Caluw茅 Jean-Raphael. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Caluw茅 Jean-Raphael
Products information de Caluw茅 Jean-Raphael

BTW identificatienummer (tax): BE06073760986
Ondernemingsnummer: 5618652343
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in de Caluw茅 Jean-Raphael zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Caluw茅 Jean-Raphael
(Get full report from official database of BE for de Caluw茅 Jean-Raphael)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Caluw茅 Jean-Raphael
Addition kinds of activities for de Caluw茅 Jean-Raphael

367400. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
17990401. Rigging, theatraal | Rigging, theatrical
22990508. Webbing, jute | Webbing, jute
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
39140203. Ecclesiastische ware, nikkel zilver | Ecclesiastical ware, nickle silver
75320203. Truck schilderij en lettering | Truck painting and lettering

Werken bij de Caluw茅 Jean-Raphael: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Caluw茅 Jean-Raphael: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Caluw茅 Jean-Raphael. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Caluw茅 Jean-Raphael. Looking for open vacancies in other companies

  • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Bellewaerde

    Type: Vaste Job

    FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van de Caluw茅 Jean-Raphael in sociale netwerken
Look for responds of de Caluw茅 Jean-Raphael in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Caluw茅 Jean-Raphael. Laat een reactie achter voor de Caluw茅 Jean-Raphael. de Caluw茅 Jean-Raphael bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Caluw茅 Jean-Raphael. Leave a respond for de Caluw茅 Jean-Raphael. de Caluw茅 Jean-Raphael on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Caluw茅 Jean-Raphael op de google maps. Adres en contacten de Caluw茅 Jean-Raphael
Location of de Caluw茅 Jean-Raphael on the google maps. Address and contacts of de Caluw茅 Jean-Raphael

Andere gerelateerde bedrijven als come de Caluw茅 Jean-Raphael de Caluw茅 Jean-Raphael: FLARTE NV | UNIC | HUIS CLEVERS | V.V. AUTO | PATRICK GARMIJN

Other related companies as de Caluw茅 Jean-Raphael: FLARTE NV | UNIC | HUIS CLEVERS | V.V. AUTO | PATRICK GARMIJN

de Caluw茅 Jean-Raphael is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Caluw茅 Jean-Raphael, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06073760986. Het bedrijf de Caluw茅 Jean-Raphael bevindt zich op het adres: Vullaertstraat 25; 8730; Beernem (Oedelem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 487,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in de Caluw茅 Jean-Raphael zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Caluw茅 Jean-Raphael is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Caluw茅 Jean-Raphael is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Caluw茅 Jean-Raphael, openstaande posities, locatie van de Caluw茅 Jean-Raphael op de kaart.

de Caluw茅 Jean-Raphael is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Caluw茅 Jean-Raphael, company assigned to the tax number BE06073760986. The company de Caluw茅 Jean-Raphael is located at the address: Vullaertstraat 25; 8730; Beernem (Oedelem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 487,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in de Caluw茅 Jean-Raphael were not found.
The main activity of de Caluw茅 Jean-Raphael is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of de Caluw茅 Jean-Raphael is not available. You also can look at reviews of de Caluw茅 Jean-Raphael, open positions, location of de Caluw茅 Jean-Raphael on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Caluw茅 Jean-Raphael, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Caluw茅 Jean-Raphael, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Caluw茅 Jean-Raphael, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Caluw茅 Jean-Raphael, employees, financial statistics.