Cox Marjan

Contactgegevens Cox Marjan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cox Marjan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cox Marjan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mollei 147; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 41 66 (+32-03 651 41 66) 03 651 41 66 (+32-03 651 41 66)

Fax (fax): +32 (60) 141-45-41 +32 (60) 141-45-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cox Marjan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cox Marjan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cox Marjan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cox Marjan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cox Marjan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cox Marjan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cox Marjan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cox Marjan
Products information Cox Marjan

BTW identificatienummer (tax): BE07980438232
Ondernemingsnummer: 9896179199
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Cox Marjan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cox Marjan
(Get full report from official database of BE for Cox Marjan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cox Marjan
Addition kinds of activities for Cox Marjan

229801. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
51370410. portemonnees | Purses
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij Cox Marjan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cox Marjan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cox Marjan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cox Marjan. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van Cox Marjan in sociale netwerken
Look for responds of Cox Marjan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cox Marjan. Laat een reactie achter voor Cox Marjan. Cox Marjan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cox Marjan. Leave a respond for Cox Marjan. Cox Marjan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cox Marjan op de google maps. Adres en contacten Cox Marjan
Location of Cox Marjan on the google maps. Address and contacts of Cox Marjan

Andere gerelateerde bedrijven als come Cox Marjan Cox Marjan: HUIS DEVLOO | Halet M | VERA HERMANS | Cattrijsse W | E.G.S.

Other related companies as Cox Marjan: HUIS DEVLOO | Halet M | VERA HERMANS | Cattrijsse W | E.G.S.

Cox Marjan is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cox Marjan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07980438232. Het bedrijf Cox Marjan bevindt zich op het adres: Mollei 147; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 781,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Cox Marjan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cox Marjan is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cox Marjan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cox Marjan, openstaande posities, locatie van Cox Marjan op de kaart.

Cox Marjan is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cox Marjan, company assigned to the tax number BE07980438232. The company Cox Marjan is located at the address: Mollei 147; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 781,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Cox Marjan were not found.
The main activity of Cox Marjan is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cox Marjan is not available. You also can look at reviews of Cox Marjan, open positions, location of Cox Marjan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cox Marjan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cox Marjan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cox Marjan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cox Marjan, employees, financial statistics.