Brahy Chantal

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Brahy Chantal
Private companiesFood Stores • Brahy Chantal

Contactgegevens Brahy Chantal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brahy Chantal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brahy Chantal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijmelgem 12; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 725 97 53 (+32-02 725 97 53) 02 725 97 53 (+32-02 725 97 53)

Fax (fax): 02 725 97 53 (+32-02 725 97 53) 02 725 97 53 (+32-02 725 97 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brahy Chantal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brahy Chantal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brahy Chantal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brahy Chantal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brahy Chantal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brahy Chantal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brahy Chantal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brahy Chantal
Products information Brahy Chantal

BTW identificatienummer (tax): BE02149169921
Ondernemingsnummer: 7836517333
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Brahy Chantal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brahy Chantal
(Get full report from official database of BE for Brahy Chantal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brahy Chantal
Addition kinds of activities for Brahy Chantal

232102. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
20260103. Room, zoet | Cream, sweet
23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
27419906. Racing vormen en programma's: uitgeverij en drukwerk | Racing forms and programs: publishing and printing
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
82110201. Academie | Academy
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij Brahy Chantal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brahy Chantal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brahy Chantal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brahy Chantal. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Poetshulp Bever (BEVER)

    Regio: BEVER

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • Student schoonmaak burelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SERVICE PLUS LAVAZZA IMPORTER & DISTRIBUTOR

    Type: Studentenjob

    Voor onze onderneming in Kontich zijn wij op zoek naar een student/e voor de schoonmaak van onze kantoren.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

Zoek naar antwoorden van Brahy Chantal in sociale netwerken
Look for responds of Brahy Chantal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brahy Chantal. Laat een reactie achter voor Brahy Chantal. Brahy Chantal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brahy Chantal. Leave a respond for Brahy Chantal. Brahy Chantal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brahy Chantal op de google maps. Adres en contacten Brahy Chantal
Location of Brahy Chantal on the google maps. Address and contacts of Brahy Chantal

Andere gerelateerde bedrijven als come Brahy Chantal Brahy Chantal: MARC VERMEULEN | WILLOCKX | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ASSURANCES A+C CONSEILS JEAN DE RADIGU?S | Mus茅e du Jouet

Other related companies as Brahy Chantal: MARC VERMEULEN | WILLOCKX | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ASSURANCES A+C CONSEILS JEAN DE RADIGU?S | Mus茅e du Jouet

Brahy Chantal is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brahy Chantal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149169921. Het bedrijf Brahy Chantal bevindt zich op het adres: Rijmelgem 12; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Brahy Chantal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brahy Chantal is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brahy Chantal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brahy Chantal, openstaande posities, locatie van Brahy Chantal op de kaart.

Brahy Chantal is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brahy Chantal, company assigned to the tax number BE02149169921. The company Brahy Chantal is located at the address: Rijmelgem 12; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Brahy Chantal were not found.
The main activity of Brahy Chantal is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brahy Chantal is not available. You also can look at reviews of Brahy Chantal, open positions, location of Brahy Chantal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brahy Chantal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brahy Chantal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brahy Chantal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brahy Chantal, employees, financial statistics.