Bonmariage A

Contactgegevens Bonmariage A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonmariage A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonmariage A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vervierser Strasse 69; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 55 45 15 (+32-087 55 45 15) 087 55 45 15 (+32-087 55 45 15)

Fax (fax): +32 (55) 788-93-92 +32 (55) 788-93-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonmariage A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonmariage A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonmariage A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonmariage A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonmariage A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonmariage A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonmariage A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonmariage A
Products information Bonmariage A

BTW identificatienummer (tax): BE06224548339
Ondernemingsnummer: 2215362548
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Bonmariage A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonmariage A
(Get full report from official database of BE for Bonmariage A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonmariage A
Addition kinds of activities for Bonmariage A

149900. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
352301. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
30899900. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
64110102. Onderwijsdiensten, verzekeringen | Education services, insurance

Werken bij Bonmariage A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonmariage A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonmariage A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonmariage A. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

  • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

Zoek naar antwoorden van Bonmariage A in sociale netwerken
Look for responds of Bonmariage A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonmariage A. Laat een reactie achter voor Bonmariage A. Bonmariage A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonmariage A. Leave a respond for Bonmariage A. Bonmariage A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonmariage A op de google maps. Adres en contacten Bonmariage A
Location of Bonmariage A on the google maps. Address and contacts of Bonmariage A

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonmariage A Bonmariage A: FORTIS | HUIS BOEK & SPEL | Kind en Gezondheid | Verbraeken | JAN VAN RANSBEEK

Other related companies as Bonmariage A: FORTIS | HUIS BOEK & SPEL | Kind en Gezondheid | Verbraeken | JAN VAN RANSBEEK

Bonmariage A is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bonmariage A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06224548339. Het bedrijf Bonmariage A bevindt zich op het adres: Vervierser Strasse 69; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 483,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Bonmariage A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bonmariage A is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonmariage A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonmariage A, openstaande posities, locatie van Bonmariage A op de kaart.

Bonmariage A is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bonmariage A, company assigned to the tax number BE06224548339. The company Bonmariage A is located at the address: Vervierser Strasse 69; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 483,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Bonmariage A were not found.
The main activity of Bonmariage A is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonmariage A is not available. You also can look at reviews of Bonmariage A, open positions, location of Bonmariage A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonmariage A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonmariage A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonmariage A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonmariage A, employees, financial statistics.