Beck B

Contactgegevens Beck B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beck B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beck B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bonry 66; 4120; Neupr茅 (Rotheux-Rimi猫re), België

Telefoon (phone): 04 372 03 33 (+32-04 372 03 33) 04 372 03 33 (+32-04 372 03 33)

Fax (fax): +32 (13) 826-74-44 +32 (13) 826-74-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beck B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beck B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beck B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beck B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beck B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beck B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beck B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beck B
Products information Beck B

BTW identificatienummer (tax): BE06339080810
Ondernemingsnummer: 1056579589
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Beck B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beck B
(Get full report from official database of BE for Beck B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beck B
Addition kinds of activities for Beck B

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
283499. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
50440207. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
63319904. Inbraak- en diefstalverzekering | Burglary and theft insurance
73890102. Auteursagenten en makelaars | Authors' agents and brokers

Werken bij Beck B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beck B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beck B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beck B. Looking for open vacancies in other companies

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 24 u per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, donderdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag .Op vrijdag (en een nog vrij te kiezen andere dag) werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • Architecte chef de projet (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Twyce Architects est un atelier d'architectes et d'ingénieurs comptant actuellement 8 personnes. Passionnés d'architecture, de design et d'enjeux sociétaux, chacun des collaborateurs met sa compétence spécifique au service de l'ensemble des projets. Twyce Architects a acquis une expertise particulière dans la construction de bâtiments passifs à haute valeur écologique et est à la pointe de la conception de bâtiments passifs et zéro-énergie. Twyce Architects propose également un service de création et d'accompagnement de projets d'habitat groupé à haute valeur humaine et environnementale.*******Tâches: Dans le respect des valeurs propres à Twyce Architects, le poste consiste à gérer de façon autonome des projets jusqu'à 1.000k EUR: - Faisabilité : Pouvoir faire des tableaux de simulations financières et des scénari/options et en déduire des tableaux de faisabilité financière. Représenter Twyce à des réunions clients. - Avant-projet : Faire la synthèse des enjeux et de l'ensemble des contraintes techniques et juridiques d'un projet. Participer aux réunions de conception et coordonner les dossiers de présentation au client. Produire des vues 3D réalistes avec sensibilité architecturale. Faire des propositions architecturales. Faire preuve de capacité d'analyse et anticiper la rentabilité interne du projet. - Permis : Elaborer et coordonner le dossier de façon globale et encadrer le travail d'un dessinateur. - Dossier de consultation des entreprises : Elaborer des cahiers de charges et métrés, vérifier les aspects normatifs et réglementaires. - Etude de marché travaux : Analyser les offres et questionner les entreprises. Préparer les bons de commande et contrats d'entreprise. - Exécution : Contrôler l'exécution. Rédiger les rapports de réunion et informer les associés des faits et phases critiques. Anticiper les problèmes et les conflits et inviter l'associé au chantier au bon moment. Evaluer la nécessité de produire des plans complémentaires ou correctifs et suivre la réalisation de ces tâches par les stagiaires selon les standards de qualité de Twyce Architects. - Coordonner les partenaires externes lors de l'ensemble de ces phases

Zoek naar antwoorden van Beck B in sociale netwerken
Look for responds of Beck B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beck B. Laat een reactie achter voor Beck B. Beck B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beck B. Leave a respond for Beck B. Beck B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beck B op de google maps. Adres en contacten Beck B
Location of Beck B on the google maps. Address and contacts of Beck B

Andere gerelateerde bedrijven als come Beck B Beck B: JOZEF BROCKMANS | Vincent Ets | Legrand-Camal | VRIJE KLEUTERSCHOOL | C. RIBESSE

Other related companies as Beck B: JOZEF BROCKMANS | Vincent Ets | Legrand-Camal | VRIJE KLEUTERSCHOOL | C. RIBESSE

Beck B is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beck B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339080810. Het bedrijf Beck B bevindt zich op het adres: Rue Bonry 66; 4120; Neupr茅 (Rotheux-Rimi猫re). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 450,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Beck B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beck B is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beck B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beck B, openstaande posities, locatie van Beck B op de kaart.

Beck B is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beck B, company assigned to the tax number BE06339080810. The company Beck B is located at the address: Rue Bonry 66; 4120; Neupr茅 (Rotheux-Rimi猫re). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 450,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Beck B were not found.
The main activity of Beck B is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beck B is not available. You also can look at reviews of Beck B, open positions, location of Beck B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beck B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beck B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beck B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beck B, employees, financial statistics.