Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes

Particuliere bedrijvenKleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen • Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes
Private companiesApparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials • Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes

Contactgegevens Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Sacr茅 Coeur 59; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 478 13 11 (+32-02 478 13 11) 02 478 13 11 (+32-02 478 13 11)

Fax (fax): +32 (50) 640-72-29 +32 (50) 640-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes
Products information Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes

BTW identificatienummer (tax): BE08515197753
Ondernemingsnummer: 6039703369
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes
(Get full report from official database of BE for Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes
Addition kinds of activities for Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes

203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
207702. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
07230204. Bloemmalen, douanediensten | Flour milling, custom services
17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
22599900. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
28690201. ethyleen | Ethylene
73639908. Pilotdienst, luchtvaart | Pilot service, aviation

Werken bij Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes in sociale netwerken
Look for responds of Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes. Laat een reactie achter voor Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes. Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes. Leave a respond for Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes. Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes op de google maps. Adres en contacten Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes
Location of Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes on the google maps. Address and contacts of Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes

Andere gerelateerde bedrijven als come Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes: Velter S | HANS PYNOO | PELSMANTELFABRIEK BEKAERT | C. GOSSERIES | Dekersgieter A

Other related companies as Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes: Velter S | HANS PYNOO | PELSMANTELFABRIEK BEKAERT | C. GOSSERIES | Dekersgieter A

Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08515197753. Het bedrijf Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes bevindt zich op het adres: Avenue du Sacr茅 Coeur 59; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, openstaande posities, locatie van Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes op de kaart.

Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, company assigned to the tax number BE08515197753. The company Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes is located at the address: Avenue du Sacr茅 Coeur 59; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes were not found.
The main activity of Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes is not available. You also can look at reviews of Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, open positions, location of Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association Professionnelle de Kin茅sith茅rapeutes, employees, financial statistics.