Vox

Contactgegevens Vox: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vox: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vox

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e d'Ixelles 258; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 647 52 40; 02 647 93 11 (+32-02 647 52 40; 02 647 93 11) 02 647 52 40; 02 647 93 11 (+32-02 647 52 40; 02 647 93 11)

Fax (fax): 02 647 93 11 (+32-02 647 93 11) 02 647 93 11 (+32-02 647 93 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vox: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vox"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vox"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vox, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vox. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vox, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vox. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vox
Products information Vox

BTW identificatienummer (tax): BE04334075927
Ondernemingsnummer: 2457336425
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Internet - Webdesign; GSM - Apparatus & Access.

Product categorie (product category): Photographic equipment and accessories - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vox
(Get full report from official database of BE for Vox)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vox
Addition kinds of activities for Vox

395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
10610400. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
20320212. Tamales: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tamales: packaged in cans, jars, etc.
36480000. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
79999918. Nachtclub, geen alcoholische dranken | Night club, not serving alcoholic beverages

Werken bij Vox: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vox: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vox. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vox. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Vox in sociale netwerken
Look for responds of Vox in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vox. Laat een reactie achter voor Vox. Vox bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vox. Leave a respond for Vox. Vox on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vox op de google maps. Adres en contacten Vox
Location of Vox on the google maps. Address and contacts of Vox

Andere gerelateerde bedrijven als come Vox Vox: SOFTSITE | MUTUALIT? SOCIALISTE | DE COENE - SIMONS | Wens L | Posinsur

Other related companies as Vox: SOFTSITE | MUTUALIT? SOCIALISTE | DE COENE - SIMONS | Wens L | Posinsur

Vox is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vox, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04334075927. Het bedrijf Vox bevindt zich op het adres: Chauss茅e d'Ixelles 258; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Lijst met producten zijn Internet - Webdesign; GSM - Apparatus & Access..
De hoofdactiviteit van Vox is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vox is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vox, openstaande posities, locatie van Vox op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vox is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vox, company assigned to the tax number BE04334075927. The company Vox is located at the address: Chauss茅e d'Ixelles 258; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. List of products are Internet - Webdesign; GSM - Apparatus & Access..
The main activity of Vox is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vox is not available. You also can look at reviews of Vox, open positions, location of Vox on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vox, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vox, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vox, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vox, employees, financial statistics.