FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA
Private companiesFood Stores • FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA

Contactgegevens FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Bernardse Steenweg 624; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 827 30 21 (+32-03 827 30 21) 03 827 30 21 (+32-03 827 30 21)

Fax (fax): +32 (53) 565-52-78 +32 (53) 565-52-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA
Products information FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01706420898
Ondernemingsnummer: 3337615966
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 469,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographic equipment and accessories - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA
(Get full report from official database of BE for FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA
Addition kinds of activities for FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA

162303. Water- en riolering | Water and sewer line construction
08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
26210104. Servet voorraad, papier | Napkin stock, paper
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
96610404. Ruimteonderzoek en -technologie, lokale overheid | Space research and technology, local government

Werken bij FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

Zoek naar antwoorden van FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA. Laat een reactie achter voor FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA. FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA. Leave a respond for FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA. FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA op de google maps. Adres en contacten FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA
Location of FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA on the google maps. Address and contacts of FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA: CAO EMERAUDE CAR | Bandera B.V.B.A. | ELECTRO AERDEN | JOHAN MISPELAERE | Callens P

Other related companies as FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA: CAO EMERAUDE CAR | Bandera B.V.B.A. | ELECTRO AERDEN | JOHAN MISPELAERE | Callens P

FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01706420898. Het bedrijf FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Bernardse Steenweg 624; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 469,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Producten gemaakt in FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, openstaande posities, locatie van FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA op de kaart.

FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, company assigned to the tax number BE01706420898. The company FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA is located at the address: Sint-Bernardse Steenweg 624; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 469,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographic equipment and accessories - Retail and Repair. Products created in FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA were not found.
The main activity of FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA is not available. You also can look at reviews of FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, open positions, location of FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTO STUDIO VAN DE VIJVER BVBA, employees, financial statistics.