Foto Geert Demuynck BVBA

Contactgegevens Foto Geert Demuynck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foto Geert Demuynck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foto Geert Demuynck BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roterijstraat 47-49; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 39 39 (+32-056 60 39 39) 056 60 39 39 (+32-056 60 39 39)

Fax (fax): 056 61 14 87 (+32-056 61 14 87) 056 61 14 87 (+32-056 61 14 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foto Geert Demuynck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foto Geert Demuynck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foto Geert Demuynck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foto Geert Demuynck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foto Geert Demuynck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foto Geert Demuynck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foto Geert Demuynck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foto Geert Demuynck BVBA
Products information Foto Geert Demuynck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09142242431
Ondernemingsnummer: 1379028320
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Photographers

Product categorie (product category): Photographic and film laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foto Geert Demuynck BVBA
(Get full report from official database of BE for Foto Geert Demuynck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foto Geert Demuynck BVBA
Addition kinds of activities for Foto Geert Demuynck BVBA

5961. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
374300. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
24110300. Houten logs | Wooden logs
59999925. Theaterprogramma's | Theater programs

Werken bij Foto Geert Demuynck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foto Geert Demuynck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foto Geert Demuynck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foto Geert Demuynck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van Foto Geert Demuynck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Foto Geert Demuynck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foto Geert Demuynck BVBA. Laat een reactie achter voor Foto Geert Demuynck BVBA. Foto Geert Demuynck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foto Geert Demuynck BVBA. Leave a respond for Foto Geert Demuynck BVBA. Foto Geert Demuynck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foto Geert Demuynck BVBA op de google maps. Adres en contacten Foto Geert Demuynck BVBA
Location of Foto Geert Demuynck BVBA on the google maps. Address and contacts of Foto Geert Demuynck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Foto Geert Demuynck BVBA Foto Geert Demuynck BVBA: SOLARIUM DE BRUINBANK | Daladier | RUITENWASSER WILLY | EDUARD LINTERMANS | Combecar SA

Other related companies as Foto Geert Demuynck BVBA: SOLARIUM DE BRUINBANK | Daladier | RUITENWASSER WILLY | EDUARD LINTERMANS | Combecar SA

Foto Geert Demuynck BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foto Geert Demuynck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09142242431. Het bedrijf Foto Geert Demuynck BVBA bevindt zich op het adres: Roterijstraat 47-49; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photographic and film laboratories. Lijst met producten zijn Photographers.
De hoofdactiviteit van Foto Geert Demuynck BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foto Geert Demuynck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foto Geert Demuynck BVBA, openstaande posities, locatie van Foto Geert Demuynck BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Foto Geert Demuynck BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foto Geert Demuynck BVBA, company assigned to the tax number BE09142242431. The company Foto Geert Demuynck BVBA is located at the address: Roterijstraat 47-49; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photographic and film laboratories. List of products are Photographers.
The main activity of Foto Geert Demuynck BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Foto Geert Demuynck BVBA is not available. You also can look at reviews of Foto Geert Demuynck BVBA, open positions, location of Foto Geert Demuynck BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foto Geert Demuynck BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foto Geert Demuynck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foto Geert Demuynck BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foto Geert Demuynck BVBA, employees, financial statistics.