CLIC-CLAC 1 H

Contactgegevens CLIC-CLAC 1 H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLIC-CLAC 1 H: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLIC-CLAC 1 H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Marteau 15-17; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 31 20 57 (+32-087 31 20 57) 087 31 20 57 (+32-087 31 20 57)

Fax (fax): 087 31 14 69 (+32-087 31 14 69) 087 31 14 69 (+32-087 31 14 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLIC-CLAC 1 H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLIC-CLAC 1 H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLIC-CLAC 1 H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLIC-CLAC 1 H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLIC-CLAC 1 H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLIC-CLAC 1 H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLIC-CLAC 1 H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLIC-CLAC 1 H
Products information CLIC-CLAC 1 H

BTW identificatienummer (tax): BE04580718994
Ondernemingsnummer: 6415161132
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Photographers; Computer graphics; Copies

Product categorie (product category): Photographic and film laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLIC-CLAC 1 H
(Get full report from official database of BE for CLIC-CLAC 1 H)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLIC-CLAC 1 H
Addition kinds of activities for CLIC-CLAC 1 H

259901. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
22210407. Polyethyleen breedgeweven stoffen | Polyethylene broadwoven fabrics
26790603. Teletypewriter papier, rollen met koolstof | Teletypewriter paper, rolls with carbon
35699914. Robots, assemblage lijn: industriële en commerciële | Robots, assembly line: industrial and commercial
35780102. Billing machines | Billing machines
50490100. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies

Werken bij CLIC-CLAC 1 H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLIC-CLAC 1 H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLIC-CLAC 1 H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLIC-CLAC 1 H. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van CLIC-CLAC 1 H in sociale netwerken
Look for responds of CLIC-CLAC 1 H in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLIC-CLAC 1 H. Laat een reactie achter voor CLIC-CLAC 1 H. CLIC-CLAC 1 H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLIC-CLAC 1 H. Leave a respond for CLIC-CLAC 1 H. CLIC-CLAC 1 H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLIC-CLAC 1 H op de google maps. Adres en contacten CLIC-CLAC 1 H
Location of CLIC-CLAC 1 H on the google maps. Address and contacts of CLIC-CLAC 1 H

Andere gerelateerde bedrijven als come CLIC-CLAC 1 H CLIC-CLAC 1 H: ROCHETTE | GUY DE COCK | GARAGE WAUTS | JEROME DE VREESE | De Vadder Linda & ass SKCR SPRL

Other related companies as CLIC-CLAC 1 H: ROCHETTE | GUY DE COCK | GARAGE WAUTS | JEROME DE VREESE | De Vadder Linda & ass SKCR SPRL

CLIC-CLAC 1 H is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLIC-CLAC 1 H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04580718994. Het bedrijf CLIC-CLAC 1 H bevindt zich op het adres: Rue du Marteau 15-17; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographic and film laboratories. Lijst met producten zijn Photographers; Computer graphics; Copies.
De hoofdactiviteit van CLIC-CLAC 1 H is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLIC-CLAC 1 H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLIC-CLAC 1 H, openstaande posities, locatie van CLIC-CLAC 1 H op de kaart.

CLIC-CLAC 1 H is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLIC-CLAC 1 H, company assigned to the tax number BE04580718994. The company CLIC-CLAC 1 H is located at the address: Rue du Marteau 15-17; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographic and film laboratories. List of products are Photographers; Computer graphics; Copies.
The main activity of CLIC-CLAC 1 H is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLIC-CLAC 1 H is not available. You also can look at reviews of CLIC-CLAC 1 H, open positions, location of CLIC-CLAC 1 H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLIC-CLAC 1 H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLIC-CLAC 1 H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLIC-CLAC 1 H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLIC-CLAC 1 H, employees, financial statistics.