Photo Mil SPRL

Contactgegevens Photo Mil SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Photo Mil SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Photo Mil SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard des D茅port茅s 2; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 21 56 15 (+32-069 21 56 15) 069 21 56 15 (+32-069 21 56 15)

Fax (fax): +32 (60) 175-31-59 +32 (60) 175-31-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Photo Mil SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Photo Mil SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Photo Mil SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Photo Mil SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Photo Mil SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Photo Mil SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Photo Mil SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Photo Mil SPRL
Products information Photo Mil SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01463348388
Ondernemingsnummer: 7545104980
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Photo Mil SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Photo Mil SPRL
(Get full report from official database of BE for Photo Mil SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Photo Mil SPRL
Addition kinds of activities for Photo Mil SPRL

212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
769901. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij Photo Mil SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Photo Mil SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Photo Mil SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Photo Mil SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van Photo Mil SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Photo Mil SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Photo Mil SPRL. Laat een reactie achter voor Photo Mil SPRL. Photo Mil SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Photo Mil SPRL. Leave a respond for Photo Mil SPRL. Photo Mil SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Photo Mil SPRL op de google maps. Adres en contacten Photo Mil SPRL
Location of Photo Mil SPRL on the google maps. Address and contacts of Photo Mil SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Photo Mil SPRL Photo Mil SPRL: Verté R | MARIE-J. BOLSSENS | FUJITRON | WILLY RAMAEKERS | NELE VERCRUYSSE

Other related companies as Photo Mil SPRL: Verté R | MARIE-J. BOLSSENS | FUJITRON | WILLY RAMAEKERS | NELE VERCRUYSSE

Photo Mil SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Photo Mil SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01463348388. Het bedrijf Photo Mil SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard des D茅port茅s 2; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Photo Mil SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Photo Mil SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Photo Mil SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Photo Mil SPRL, openstaande posities, locatie van Photo Mil SPRL op de kaart.

Photo Mil SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Photo Mil SPRL, company assigned to the tax number BE01463348388. The company Photo Mil SPRL is located at the address: Boulevard des D茅port茅s 2; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photographers. Products created in Photo Mil SPRL were not found.
The main activity of Photo Mil SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Photo Mil SPRL is not available. You also can look at reviews of Photo Mil SPRL, open positions, location of Photo Mil SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Photo Mil SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Photo Mil SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Photo Mil SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Photo Mil SPRL, employees, financial statistics.