Foto-Video-Digiprint.be

Contactgegevens Foto-Video-Digiprint.be: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foto-Video-Digiprint.be: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foto-Video-Digiprint.be

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 28; 2390; Malle (Oostmalle), België

Telefoon (phone): 03 312 01 84 (+32-03 312 01 84) 03 312 01 84 (+32-03 312 01 84)

Fax (fax): 03 312 01 84 (+32-03 312 01 84) 03 312 01 84 (+32-03 312 01 84)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foto-Video-Digiprint.be: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foto-Video-Digiprint.be"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foto-Video-Digiprint.be"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foto-Video-Digiprint.be, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foto-Video-Digiprint.be. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foto-Video-Digiprint.be, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foto-Video-Digiprint.be. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foto-Video-Digiprint.be
Products information Foto-Video-Digiprint.be

BTW identificatienummer (tax): BE08809082031
Ondernemingsnummer: 3800140380
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Foto-Video-Digiprint.be zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foto-Video-Digiprint.be
(Get full report from official database of BE for Foto-Video-Digiprint.be)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foto-Video-Digiprint.be
Addition kinds of activities for Foto-Video-Digiprint.be

02599903. Fazant boerderij | Pheasant farm
20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
38610209. Bakken, fotografische drukwerk en verwerking | Trays, photographic printing and processing
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij Foto-Video-Digiprint.be: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foto-Video-Digiprint.be: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foto-Video-Digiprint.be. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foto-Video-Digiprint.be. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Foto-Video-Digiprint.be in sociale netwerken
Look for responds of Foto-Video-Digiprint.be in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foto-Video-Digiprint.be. Laat een reactie achter voor Foto-Video-Digiprint.be. Foto-Video-Digiprint.be bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foto-Video-Digiprint.be. Leave a respond for Foto-Video-Digiprint.be. Foto-Video-Digiprint.be on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foto-Video-Digiprint.be op de google maps. Adres en contacten Foto-Video-Digiprint.be
Location of Foto-Video-Digiprint.be on the google maps. Address and contacts of Foto-Video-Digiprint.be

Andere gerelateerde bedrijven als come Foto-Video-Digiprint.be Foto-Video-Digiprint.be: FLCENTRE DE RECHERCHES SCIENTIFIQUES ET TECHNIQUES DE L'IND. DES FABRICATIONS METALLIQUES AS | FORTIS | ADSD | E.G.E.M.I. | Devaux A

Other related companies as Foto-Video-Digiprint.be: FLCENTRE DE RECHERCHES SCIENTIFIQUES ET TECHNIQUES DE L'IND. DES FABRICATIONS METALLIQUES AS | FORTIS | ADSD | E.G.E.M.I. | Devaux A

Foto-Video-Digiprint.be is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foto-Video-Digiprint.be, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08809082031. Het bedrijf Foto-Video-Digiprint.be bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 28; 2390; Malle (Oostmalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in Foto-Video-Digiprint.be zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Foto-Video-Digiprint.be is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foto-Video-Digiprint.be is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foto-Video-Digiprint.be, openstaande posities, locatie van Foto-Video-Digiprint.be op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Foto-Video-Digiprint.be is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foto-Video-Digiprint.be, company assigned to the tax number BE08809082031. The company Foto-Video-Digiprint.be is located at the address: Turnhoutsebaan 28; 2390; Malle (Oostmalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photographers. Products created in Foto-Video-Digiprint.be were not found.
The main activity of Foto-Video-Digiprint.be is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Foto-Video-Digiprint.be is not available. You also can look at reviews of Foto-Video-Digiprint.be, open positions, location of Foto-Video-Digiprint.be on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foto-Video-Digiprint.be, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foto-Video-Digiprint.be, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foto-Video-Digiprint.be, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foto-Video-Digiprint.be, employees, financial statistics.