Foto Chalsa

Contactgegevens Foto Chalsa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foto Chalsa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foto Chalsa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heerweg-Noord 76; 9052; Gent (Zwijnaarde), België

Telefoon (phone): 09 220 22 18 (+32-09 220 22 18) 09 220 22 18 (+32-09 220 22 18)

Fax (fax): 09 222 92 82 (+32-09 222 92 82) 09 222 92 82 (+32-09 222 92 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foto Chalsa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foto Chalsa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foto Chalsa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foto Chalsa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foto Chalsa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foto Chalsa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foto Chalsa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foto Chalsa
Products information Foto Chalsa

BTW identificatienummer (tax): BE07125427246
Ondernemingsnummer: 2079132080
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Photography - Reporting

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foto Chalsa
(Get full report from official database of BE for Foto Chalsa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foto Chalsa
Addition kinds of activities for Foto Chalsa

15220201. Hervorming, meerdere woningen | Remodeling, multi-family dwellings
20910200. Schelpdieren, ingeblikt en genezen | Shellfish, canned and cured
32720702. Bouwmaterialen, met uitzondering van blok of steen: beton | Building materials, except block or brick: concrete
37110304. Scoutwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Scout cars (motor vehicles), assembly of
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual
75490104. Aanhangwagen onderhoud | Trailer maintenance
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance
82119902. Afrondingsschool, secundair | Finishing school, secondary

Werken bij Foto Chalsa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foto Chalsa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foto Chalsa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foto Chalsa. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Poetshulp/huishoudhulp in regio Zele-Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van Foto Chalsa in sociale netwerken
Look for responds of Foto Chalsa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foto Chalsa. Laat een reactie achter voor Foto Chalsa. Foto Chalsa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foto Chalsa. Leave a respond for Foto Chalsa. Foto Chalsa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foto Chalsa op de google maps. Adres en contacten Foto Chalsa
Location of Foto Chalsa on the google maps. Address and contacts of Foto Chalsa

Andere gerelateerde bedrijven als come Foto Chalsa Foto Chalsa: DE FALOUCHE | FRANCIS DE GROEVE | W. BUSSCHAERT | DIDIER DERIDDER | NADIA CHATER

Other related companies as Foto Chalsa: DE FALOUCHE | FRANCIS DE GROEVE | W. BUSSCHAERT | DIDIER DERIDDER | NADIA CHATER

Foto Chalsa is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foto Chalsa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07125427246. Het bedrijf Foto Chalsa bevindt zich op het adres: Heerweg-Noord 76; 9052; Gent (Zwijnaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photographers. Lijst met producten zijn Photography - Reporting.
De hoofdactiviteit van Foto Chalsa is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foto Chalsa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foto Chalsa, openstaande posities, locatie van Foto Chalsa op de kaart.

Foto Chalsa is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foto Chalsa, company assigned to the tax number BE07125427246. The company Foto Chalsa is located at the address: Heerweg-Noord 76; 9052; Gent (Zwijnaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photographers. List of products are Photography - Reporting.
The main activity of Foto Chalsa is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Foto Chalsa is not available. You also can look at reviews of Foto Chalsa, open positions, location of Foto Chalsa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foto Chalsa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foto Chalsa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foto Chalsa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foto Chalsa, employees, financial statistics.