ACTIVITY SERVICES PHOTO

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ACTIVITY SERVICES PHOTO
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ACTIVITY SERVICES PHOTO

Contactgegevens ACTIVITY SERVICES PHOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTIVITY SERVICES PHOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTIVITY SERVICES PHOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Beaumont 10A; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont), België

Telefoon (phone): 071 51 22 23 (+32-071 51 22 23) 071 51 22 23 (+32-071 51 22 23)

Fax (fax): 071 51 22 23 (+32-071 51 22 23) 071 51 22 23 (+32-071 51 22 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTIVITY SERVICES PHOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTIVITY SERVICES PHOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTIVITY SERVICES PHOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTIVITY SERVICES PHOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTIVITY SERVICES PHOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTIVITY SERVICES PHOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTIVITY SERVICES PHOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTIVITY SERVICES PHOTO
Products information ACTIVITY SERVICES PHOTO

BTW identificatienummer (tax): BE03116241455
Ondernemingsnummer: 9534179687
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ACTIVITY SERVICES PHOTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTIVITY SERVICES PHOTO
(Get full report from official database of BE for ACTIVITY SERVICES PHOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTIVITY SERVICES PHOTO
Addition kinds of activities for ACTIVITY SERVICES PHOTO

01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
35470201. Barfabrieken | Bar mills
73890406. Handschildering, textiel | Hand painting, textile
79979907. Lawn bowling club, lidmaatschap | Lawn bowling club, membership

Werken bij ACTIVITY SERVICES PHOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTIVITY SERVICES PHOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTIVITY SERVICES PHOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTIVITY SERVICES PHOTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken als horecamedewerker zijn: Tafels dekken en afruimen; Opdienen; Afwassen; Onderhoud zaal; Aanvullen frigo's.

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van ACTIVITY SERVICES PHOTO in sociale netwerken
Look for responds of ACTIVITY SERVICES PHOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTIVITY SERVICES PHOTO. Laat een reactie achter voor ACTIVITY SERVICES PHOTO. ACTIVITY SERVICES PHOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTIVITY SERVICES PHOTO. Leave a respond for ACTIVITY SERVICES PHOTO. ACTIVITY SERVICES PHOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTIVITY SERVICES PHOTO op de google maps. Adres en contacten ACTIVITY SERVICES PHOTO
Location of ACTIVITY SERVICES PHOTO on the google maps. Address and contacts of ACTIVITY SERVICES PHOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTIVITY SERVICES PHOTO ACTIVITY SERVICES PHOTO: New Hair | RENE VAN DAELE | ANNIE DESTREE | P. GODTS | DENS OCEAN TRANSP & SHIPPING

Other related companies as ACTIVITY SERVICES PHOTO: New Hair | RENE VAN DAELE | ANNIE DESTREE | P. GODTS | DENS OCEAN TRANSP & SHIPPING

ACTIVITY SERVICES PHOTO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTIVITY SERVICES PHOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03116241455. Het bedrijf ACTIVITY SERVICES PHOTO bevindt zich op het adres: Rue de Beaumont 10A; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 117,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in ACTIVITY SERVICES PHOTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTIVITY SERVICES PHOTO is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTIVITY SERVICES PHOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTIVITY SERVICES PHOTO, openstaande posities, locatie van ACTIVITY SERVICES PHOTO op de kaart.

ACTIVITY SERVICES PHOTO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTIVITY SERVICES PHOTO, company assigned to the tax number BE03116241455. The company ACTIVITY SERVICES PHOTO is located at the address: Rue de Beaumont 10A; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 117,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Photographers. Products created in ACTIVITY SERVICES PHOTO were not found.
The main activity of ACTIVITY SERVICES PHOTO is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTIVITY SERVICES PHOTO is not available. You also can look at reviews of ACTIVITY SERVICES PHOTO, open positions, location of ACTIVITY SERVICES PHOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTIVITY SERVICES PHOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTIVITY SERVICES PHOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTIVITY SERVICES PHOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTIVITY SERVICES PHOTO, employees, financial statistics.