A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION
Private companiesUnited States Postal Service • A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION

Contactgegevens A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Comte Jean Dumonceau 11; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 53 41 (+32-010 84 53 41) 010 84 53 41 (+32-010 84 53 41)

Fax (fax): 010 84 53 41 (+32-010 84 53 41) 010 84 53 41 (+32-010 84 53 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION
Products information A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION

BTW identificatienummer (tax): BE03867706298
Ondernemingsnummer: 5557128906
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 153,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photographers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION
(Get full report from official database of BE for A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION
Addition kinds of activities for A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION

08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
51130202. Schotels, wegwerp plastic en papier | Dishes, disposable plastic and paper

Werken bij A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION in sociale netwerken
Look for responds of A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION. Laat een reactie achter voor A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION. A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION. Leave a respond for A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION. A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION op de google maps. Adres en contacten A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION
Location of A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION on the google maps. Address and contacts of A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION

Andere gerelateerde bedrijven als come A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION: KBC | LUC WEEMAES | HUGO DEMOOR | HAARSTUDIO ANN | De Wintere Yves

Other related companies as A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION: KBC | LUC WEEMAES | HUGO DEMOOR | HAARSTUDIO ANN | De Wintere Yves

A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867706298. Het bedrijf A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION bevindt zich op het adres: Avenue Comte Jean Dumonceau 11; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 153,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Photographers. Producten gemaakt in A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, openstaande posities, locatie van A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION op de kaart.

A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, company assigned to the tax number BE03867706298. The company A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION is located at the address: Avenue Comte Jean Dumonceau 11; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 153,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Photographers. Products created in A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION were not found.
The main activity of A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION is not available. You also can look at reviews of A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, open positions, location of A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A4 PRO IMAGES & COMMUNICATION, employees, financial statistics.