Art Photo Laurent

Contactgegevens Art Photo Laurent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art Photo Laurent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art Photo Laurent

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue L茅on Hachez 28; 7060; Soignies, België

Telefoon (phone): 067 33 61 31 (+32-067 33 61 31) 067 33 61 31 (+32-067 33 61 31)

Fax (fax): 067 33 61 89 (+32-067 33 61 89) 067 33 61 89 (+32-067 33 61 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art Photo Laurent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art Photo Laurent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art Photo Laurent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art Photo Laurent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art Photo Laurent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art Photo Laurent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art Photo Laurent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art Photo Laurent
Products information Art Photo Laurent

BTW identificatienummer (tax): BE07509674072
Ondernemingsnummer: 9177124023
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Photographers; Photography - Reporting; Photographers - Portrait; Photographic equipment & accessories - Retail & Repair; Photographers - Aerial

Product categorie (product category): Photographers - Industrial and technical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art Photo Laurent
(Get full report from official database of BE for Art Photo Laurent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art Photo Laurent
Addition kinds of activities for Art Photo Laurent

3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
799900. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
27820301. Bibliotheekbinders, looseleaf | Library binders, looseleaf
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
56990103. Werkkleding | Work clothing
76990303. Tank- en ketelreiniging | Tank and boiler cleaning service

Werken bij Art Photo Laurent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art Photo Laurent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art Photo Laurent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art Photo Laurent. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van Art Photo Laurent in sociale netwerken
Look for responds of Art Photo Laurent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art Photo Laurent. Laat een reactie achter voor Art Photo Laurent. Art Photo Laurent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art Photo Laurent. Leave a respond for Art Photo Laurent. Art Photo Laurent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art Photo Laurent op de google maps. Adres en contacten Art Photo Laurent
Location of Art Photo Laurent on the google maps. Address and contacts of Art Photo Laurent

Andere gerelateerde bedrijven als come Art Photo Laurent Art Photo Laurent: HONORE DESCAMPS FRبRE | CTT SCHAERBEEK INFO | ANDR? LIENART | Orthogese SA | LUC SWAANS

Other related companies as Art Photo Laurent: HONORE DESCAMPS FRبRE | CTT SCHAERBEEK INFO | ANDR? LIENART | Orthogese SA | LUC SWAANS

Art Photo Laurent is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Art Photo Laurent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07509674072. Het bedrijf Art Photo Laurent bevindt zich op het adres: Rue L茅on Hachez 28; 7060; Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 382,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photographers - Industrial and technical. Lijst met producten zijn Photographers; Photography - Reporting; Photographers - Portrait; Photographic equipment & accessories - Retail & Repair; Photographers - Aerial.
De hoofdactiviteit van Art Photo Laurent is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art Photo Laurent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art Photo Laurent, openstaande posities, locatie van Art Photo Laurent op de kaart.

Art Photo Laurent is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Art Photo Laurent, company assigned to the tax number BE07509674072. The company Art Photo Laurent is located at the address: Rue L茅on Hachez 28; 7060; Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 382,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photographers - Industrial and technical. List of products are Photographers; Photography - Reporting; Photographers - Portrait; Photographic equipment & accessories - Retail & Repair; Photographers - Aerial.
The main activity of Art Photo Laurent is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Art Photo Laurent is not available. You also can look at reviews of Art Photo Laurent, open positions, location of Art Photo Laurent on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art Photo Laurent, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art Photo Laurent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art Photo Laurent, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art Photo Laurent, employees, financial statistics.