FOTOCODE BVBA

Contactgegevens FOTOCODE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOCODE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOCODE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Handelstraat 6; 8770; Ingelmunster, België

Telefoon (phone): 051 31 85 25 (+32-051 31 85 25) 051 31 85 25 (+32-051 31 85 25)

Fax (fax): 051 31 85 25; 051 32 04 33 (+32-051 31 85 25; 051 32 04 33) 051 31 85 25; 051 32 04 33 (+32-051 31 85 25; 051 32 04 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOCODE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOCODE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOCODE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOCODE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOCODE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOCODE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOCODE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOCODE BVBA
Products information FOTOCODE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09241943359
Ondernemingsnummer: 6456634521
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Photographers - Industrial & technical; Advertising photography

Product categorie (product category): Photographers - Fashion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOCODE BVBA
(Get full report from official database of BE for FOTOCODE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOCODE BVBA
Addition kinds of activities for FOTOCODE BVBA

28190501. Potash alum | Potash alum
28920203. Cordiet (explosief) | Cordite (explosive)
31720100. Lederen geldhouders | Leather money holders
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers

Werken bij FOTOCODE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOCODE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOCODE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOCODE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van FOTOCODE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FOTOCODE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOCODE BVBA. Laat een reactie achter voor FOTOCODE BVBA. FOTOCODE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOCODE BVBA. Leave a respond for FOTOCODE BVBA. FOTOCODE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOCODE BVBA op de google maps. Adres en contacten FOTOCODE BVBA
Location of FOTOCODE BVBA on the google maps. Address and contacts of FOTOCODE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOCODE BVBA FOTOCODE BVBA: VAB-AUTOTRAINING CENTRUM | GIJMACON SECTIONAALPOORTEN | Felix R | RUDY BADIN | MERCERIE SONJA

Other related companies as FOTOCODE BVBA: VAB-AUTOTRAINING CENTRUM | GIJMACON SECTIONAALPOORTEN | Felix R | RUDY BADIN | MERCERIE SONJA

FOTOCODE BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOCODE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09241943359. Het bedrijf FOTOCODE BVBA bevindt zich op het adres: Handelstraat 6; 8770; Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Photographers - Fashion. Lijst met producten zijn Photographers - Industrial & technical; Advertising photography.
De hoofdactiviteit van FOTOCODE BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOCODE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOCODE BVBA, openstaande posities, locatie van FOTOCODE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FOTOCODE BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTOCODE BVBA, company assigned to the tax number BE09241943359. The company FOTOCODE BVBA is located at the address: Handelstraat 6; 8770; Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Photographers - Fashion. List of products are Photographers - Industrial & technical; Advertising photography.
The main activity of FOTOCODE BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOCODE BVBA is not available. You also can look at reviews of FOTOCODE BVBA, open positions, location of FOTOCODE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOCODE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOCODE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOCODE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOCODE BVBA, employees, financial statistics.