CLUB

Contactgegevens CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 417; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36462186 (+32-36462186) 36462186 (+32-36462186)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLUB
Products information CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen; Boekhandels; Kantoormateriaal; Krantenwinkels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLUB
(Get full report from official database of BE for CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLUB
Addition kinds of activities for CLUB

203300. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
20960200. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
28440301. Keulen | Colognes

Werken bij CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

  • Student Schoonmakers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

Zoek naar antwoorden van CLUB in sociale netwerken
Look for responds of CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLUB. Laat een reactie achter voor CLUB. CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLUB. Leave a respond for CLUB. CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLUB op de google maps. Adres en contacten CLUB
Location of CLUB on the google maps. Address and contacts of CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come CLUB CLUB: V.C.K. NV | BUYLE | A Capelli Coiffure | MOLENBERGNATIE | A. CRITS

Other related companies as CLUB: V.C.K. NV | BUYLE | A Capelli Coiffure | MOLENBERGNATIE | A. CRITS

CLUB is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf CLUB bevindt zich op het adres: BREDABAAN 417; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekenuitgeverijen; Boekhandels; Kantoormateriaal; Krantenwinkels. Producten gemaakt in CLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLUB is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLUB, openstaande posities, locatie van CLUB op de kaart.

CLUB is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLUB, company assigned to the tax number BE05843322753. The company CLUB is located at the address: BREDABAAN 417; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekenuitgeverijen; Boekhandels; Kantoormateriaal; Krantenwinkels. Products created in CLUB were not found.
The main activity of CLUB is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLUB is not available. You also can look at reviews of CLUB, open positions, location of CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLUB, employees, financial statistics.