Miller Graphics NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Miller Graphics NV
Private companiesTransportation Services • Miller Graphics NV

Contactgegevens Miller Graphics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Miller Graphics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Miller Graphics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 60-62; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 26 44 00 (+32-051 26 44 00) 051 26 44 00 (+32-051 26 44 00)

Fax (fax): 051 26 44 26 (+32-051 26 44 26) 051 26 44 26 (+32-051 26 44 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Miller Graphics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Miller Graphics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Miller Graphics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Miller Graphics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Miller Graphics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Miller Graphics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Miller Graphics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Miller Graphics NV
Products information Miller Graphics NV

BTW identificatienummer (tax): BE04785064697
Ondernemingsnummer: 8491577148
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Miller Graphics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photoengravers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Miller Graphics NV
(Get full report from official database of BE for Miller Graphics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Miller Graphics NV
Addition kinds of activities for Miller Graphics NV

343101. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
16239901. Elektriciteitsleiding constructie | Electric power line construction
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems
39491003. Bowling spelden | Bowling pins
39999943. Window squegees | Window squegees

Werken bij Miller Graphics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Miller Graphics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Miller Graphics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Miller Graphics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Miller Graphics NV in sociale netwerken
Look for responds of Miller Graphics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Miller Graphics NV. Laat een reactie achter voor Miller Graphics NV. Miller Graphics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Miller Graphics NV. Leave a respond for Miller Graphics NV. Miller Graphics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Miller Graphics NV op de google maps. Adres en contacten Miller Graphics NV
Location of Miller Graphics NV on the google maps. Address and contacts of Miller Graphics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Miller Graphics NV Miller Graphics NV: Jami NV | BRILCENTER | FE. PIRERRA-VALCALUZZO | Lhermerout Ph | Slosse L

Other related companies as Miller Graphics NV: Jami NV | BRILCENTER | FE. PIRERRA-VALCALUZZO | Lhermerout Ph | Slosse L

Miller Graphics NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Miller Graphics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04785064697. Het bedrijf Miller Graphics NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 60-62; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photoengravers. Producten gemaakt in Miller Graphics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Miller Graphics NV is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Miller Graphics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Miller Graphics NV, openstaande posities, locatie van Miller Graphics NV op de kaart.

Miller Graphics NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Miller Graphics NV, company assigned to the tax number BE04785064697. The company Miller Graphics NV is located at the address: Industrieweg 60-62; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photoengravers. Products created in Miller Graphics NV were not found.
The main activity of Miller Graphics NV is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Miller Graphics NV is not available. You also can look at reviews of Miller Graphics NV, open positions, location of Miller Graphics NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Miller Graphics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Miller Graphics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Miller Graphics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Miller Graphics NV, employees, financial statistics.