PPC NV

Contactgegevens PPC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PPC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PPC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostjachtpark 5 9100 Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PPC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PPC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PPC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PPC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PPC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PPC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PPC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PPC NV
Products information PPC NV

BTW identificatienummer (tax): BE05866119384
Ondernemingsnummer: 2928100585
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Pre-press services

Product categorie (product category): Photo-Engravings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PPC NV
(Get full report from official database of BE for PPC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PPC NV
Addition kinds of activities for PPC NV

7538. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
15210103. Terras- en dekconstructie en reparatie | Patio and deck construction and repair
48130102. Lokale telefooncommunicatie | Local telephone communications
48320107. Jazz | Jazz
50840700. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment
76220202. Radio en televisie ontvanger installatie | Radio and television receiver installation

Werken bij PPC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PPC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PPC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PPC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student administratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van PPC NV in sociale netwerken
Look for responds of PPC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PPC NV. Laat een reactie achter voor PPC NV. PPC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PPC NV. Leave a respond for PPC NV. PPC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PPC NV op de google maps. Adres en contacten PPC NV
Location of PPC NV on the google maps. Address and contacts of PPC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PPC NV PPC NV: AB original | Steurs G. Schrijnwerkerij B.V.B.A. | Unicap Television | BEAUTY-HOME | Big-Ben

Other related companies as PPC NV: AB original | Steurs G. Schrijnwerkerij B.V.B.A. | Unicap Television | BEAUTY-HOME | Big-Ben

PPC NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PPC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05866119384. Het bedrijf PPC NV bevindt zich op het adres: Oostjachtpark 5 9100 Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photo-Engravings. Lijst met producten zijn Pre-press services.
De hoofdactiviteit van PPC NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PPC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PPC NV, openstaande posities, locatie van PPC NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PPC NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PPC NV, company assigned to the tax number BE05866119384. The company PPC NV is located at the address: Oostjachtpark 5 9100 Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photo-Engravings. List of products are Pre-press services.
The main activity of PPC NV is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PPC NV is not available. You also can look at reviews of PPC NV, open positions, location of PPC NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PPC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PPC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PPC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PPC NV, employees, financial statistics.