Foto-Cine Peeters B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Foto-Cine Peeters B.V.B.A.
Private companiesFood and Kindred Products • Foto-Cine Peeters B.V.B.A.

Contactgegevens Foto-Cine Peeters B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foto-Cine Peeters B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foto-Cine Peeters B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Breestraat 37 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foto-Cine Peeters B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foto-Cine Peeters B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foto-Cine Peeters B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foto-Cine Peeters B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foto-Cine Peeters B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foto-Cine Peeters B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foto-Cine Peeters B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foto-Cine Peeters B.V.B.A.
Products information Foto-Cine Peeters B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07762359619
Ondernemingsnummer: 8260864257
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Photoflood lamps

Product categorie (product category): Photo Cameras

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foto-Cine Peeters B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Foto-Cine Peeters B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foto-Cine Peeters B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Foto-Cine Peeters B.V.B.A.

07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
26550401. Bobbins, vezel: gemaakt van gekocht materiaal | Bobbins, fiber: made from purchased material
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
36999900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
37430110. Tank vrachtwagens en auto-apparatuur | Tank freight cars and car equipment
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted

Werken bij Foto-Cine Peeters B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foto-Cine Peeters B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foto-Cine Peeters B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foto-Cine Peeters B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Foto-Cine Peeters B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Foto-Cine Peeters B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foto-Cine Peeters B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Foto-Cine Peeters B.V.B.A.. Foto-Cine Peeters B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foto-Cine Peeters B.V.B.A.. Leave a respond for Foto-Cine Peeters B.V.B.A.. Foto-Cine Peeters B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foto-Cine Peeters B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Foto-Cine Peeters B.V.B.A.
Location of Foto-Cine Peeters B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Foto-Cine Peeters B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Foto-Cine Peeters B.V.B.A. Foto-Cine Peeters B.V.B.A.: INSTITUT EQUILIBRE | NEIJS ERIC | HTS | EUGEEN VAN MIEGHEMMUSEUM | HOTEL de VILLE (L')

Other related companies as Foto-Cine Peeters B.V.B.A.: INSTITUT EQUILIBRE | NEIJS ERIC | HTS | EUGEEN VAN MIEGHEMMUSEUM | HOTEL de VILLE (L')

Foto-Cine Peeters B.V.B.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foto-Cine Peeters B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07762359619. Het bedrijf Foto-Cine Peeters B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Van Breestraat 37 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Photo Cameras. Lijst met producten zijn Photoflood lamps.
De hoofdactiviteit van Foto-Cine Peeters B.V.B.A. is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foto-Cine Peeters B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foto-Cine Peeters B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Foto-Cine Peeters B.V.B.A. op de kaart.

Foto-Cine Peeters B.V.B.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foto-Cine Peeters B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07762359619. The company Foto-Cine Peeters B.V.B.A. is located at the address: Van Breestraat 37 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Photo Cameras. List of products are Photoflood lamps.
The main activity of Foto-Cine Peeters B.V.B.A. is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Foto-Cine Peeters B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Foto-Cine Peeters B.V.B.A., open positions, location of Foto-Cine Peeters B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foto-Cine Peeters B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foto-Cine Peeters B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foto-Cine Peeters B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foto-Cine Peeters B.V.B.A., employees, financial statistics.