UITGEVERIJ DE KRIJGER

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • UITGEVERIJ DE KRIJGER
Private companiesRailroad Transportation • UITGEVERIJ DE KRIJGER

Contactgegevens UITGEVERIJ DE KRIJGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITGEVERIJ DE KRIJGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITGEVERIJ DE KRIJGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 144; 9420; ERPE-MERE, België

Telefoon (phone): 53808449 (+32-53808449) 53808449 (+32-53808449)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITGEVERIJ DE KRIJGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITGEVERIJ DE KRIJGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITGEVERIJ DE KRIJGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITGEVERIJ DE KRIJGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITGEVERIJ DE KRIJGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITGEVERIJ DE KRIJGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITGEVERIJ DE KRIJGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITGEVERIJ DE KRIJGER
Products information UITGEVERIJ DE KRIJGER

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in UITGEVERIJ DE KRIJGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITGEVERIJ DE KRIJGER
(Get full report from official database of BE for UITGEVERIJ DE KRIJGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITGEVERIJ DE KRIJGER
Addition kinds of activities for UITGEVERIJ DE KRIJGER

22829907. Windgaren | Winding yarn
27599911. Laser printen | Laser printing
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
36489910. Onderwater verlichtingsinrichtingen | Underwater lighting fixtures
36610111. Telefoonapparatuur en onderdelen, draad | Telephone station equipment and parts, wire
38420409. Elastische slijtage, orthopedische (steun) | Elastic hosiery, orthopedic (support)
50470100. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture

Werken bij UITGEVERIJ DE KRIJGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITGEVERIJ DE KRIJGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITGEVERIJ DE KRIJGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITGEVERIJ DE KRIJGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: ETI VANDENVEN

    Type: Studentenjob

    ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

Zoek naar antwoorden van UITGEVERIJ DE KRIJGER in sociale netwerken
Look for responds of UITGEVERIJ DE KRIJGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITGEVERIJ DE KRIJGER. Laat een reactie achter voor UITGEVERIJ DE KRIJGER. UITGEVERIJ DE KRIJGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITGEVERIJ DE KRIJGER. Leave a respond for UITGEVERIJ DE KRIJGER. UITGEVERIJ DE KRIJGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITGEVERIJ DE KRIJGER op de google maps. Adres en contacten UITGEVERIJ DE KRIJGER
Location of UITGEVERIJ DE KRIJGER on the google maps. Address and contacts of UITGEVERIJ DE KRIJGER

Andere gerelateerde bedrijven als come UITGEVERIJ DE KRIJGER UITGEVERIJ DE KRIJGER: MARDIJCK VZW | BUR.DELANOEYE V.-LELEU M. | PHILIP BACIAZ | NEYT INTERIEUR | Vander Beken G

Other related companies as UITGEVERIJ DE KRIJGER: MARDIJCK VZW | BUR.DELANOEYE V.-LELEU M. | PHILIP BACIAZ | NEYT INTERIEUR | Vander Beken G

UITGEVERIJ DE KRIJGER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITGEVERIJ DE KRIJGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf UITGEVERIJ DE KRIJGER bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 144; 9420; ERPE-MERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekenuitgeverijen. Producten gemaakt in UITGEVERIJ DE KRIJGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UITGEVERIJ DE KRIJGER is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITGEVERIJ DE KRIJGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITGEVERIJ DE KRIJGER, openstaande posities, locatie van UITGEVERIJ DE KRIJGER op de kaart.

UITGEVERIJ DE KRIJGER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITGEVERIJ DE KRIJGER, company assigned to the tax number BE01734436035. The company UITGEVERIJ DE KRIJGER is located at the address: DORPSSTRAAT 144; 9420; ERPE-MERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekenuitgeverijen. Products created in UITGEVERIJ DE KRIJGER were not found.
The main activity of UITGEVERIJ DE KRIJGER is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UITGEVERIJ DE KRIJGER is not available. You also can look at reviews of UITGEVERIJ DE KRIJGER, open positions, location of UITGEVERIJ DE KRIJGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITGEVERIJ DE KRIJGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITGEVERIJ DE KRIJGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITGEVERIJ DE KRIJGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITGEVERIJ DE KRIJGER, employees, financial statistics.