PHARMACIE POPULAIRE

Contactgegevens PHARMACIE POPULAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIE POPULAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIE POPULAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CALAMINE 77; 4801; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87335275 (+32-87335275) 87335275 (+32-87335275)

Fax (fax): +32 (4) 895-34-55 +32 (4) 895-34-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIE POPULAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIE POPULAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIE POPULAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIE POPULAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIE POPULAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIE POPULAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIE POPULAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIE POPULAIRE
Products information PHARMACIE POPULAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE06792816162
Ondernemingsnummer: 1602600097
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PHARMACIE POPULAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIE POPULAIRE
(Get full report from official database of BE for PHARMACIE POPULAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIE POPULAIRE
Addition kinds of activities for PHARMACIE POPULAIRE

22419908. Manmade vezel smalle geweven stoffen | Manmade fiber narrow woven fabrics
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
37110101. Ambulances (motorvoertuigen), assemblage van | Ambulances (motor vehicles), assembly of
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club

Werken bij PHARMACIE POPULAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIE POPULAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIE POPULAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIE POPULAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van PHARMACIE POPULAIRE in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIE POPULAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIE POPULAIRE. Laat een reactie achter voor PHARMACIE POPULAIRE. PHARMACIE POPULAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIE POPULAIRE. Leave a respond for PHARMACIE POPULAIRE. PHARMACIE POPULAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIE POPULAIRE op de google maps. Adres en contacten PHARMACIE POPULAIRE
Location of PHARMACIE POPULAIRE on the google maps. Address and contacts of PHARMACIE POPULAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIE POPULAIRE PHARMACIE POPULAIRE: Van Moorter W | LA FERME DU REPOSOIR SPRL | JEAN VAN HOLSBEKE | HUIS ANNICK | BKM (BUROTRONIC)

Other related companies as PHARMACIE POPULAIRE: Van Moorter W | LA FERME DU REPOSOIR SPRL | JEAN VAN HOLSBEKE | HUIS ANNICK | BKM (BUROTRONIC)

PHARMACIE POPULAIRE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIE POPULAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06792816162. Het bedrijf PHARMACIE POPULAIRE bevindt zich op het adres: RUE CALAMINE 77; 4801; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PHARMACIE POPULAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHARMACIE POPULAIRE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIE POPULAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIE POPULAIRE, openstaande posities, locatie van PHARMACIE POPULAIRE op de kaart.

PHARMACIE POPULAIRE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIE POPULAIRE, company assigned to the tax number BE06792816162. The company PHARMACIE POPULAIRE is located at the address: RUE CALAMINE 77; 4801; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. Products created in PHARMACIE POPULAIRE were not found.
The main activity of PHARMACIE POPULAIRE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIE POPULAIRE is not available. You also can look at reviews of PHARMACIE POPULAIRE, open positions, location of PHARMACIE POPULAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIE POPULAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIE POPULAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIE POPULAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIE POPULAIRE, employees, financial statistics.