PALMYRA DELBEKE

Contactgegevens PALMYRA DELBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PALMYRA DELBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PALMYRA DELBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUINENSTRAAT 352; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59323634 (+32-59323634) 59323634 (+32-59323634)

Fax (fax): +32 (53) 696-84-58 +32 (53) 696-84-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PALMYRA DELBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PALMYRA DELBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PALMYRA DELBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PALMYRA DELBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PALMYRA DELBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PALMYRA DELBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PALMYRA DELBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PALMYRA DELBEKE
Products information PALMYRA DELBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE03367553710
Ondernemingsnummer: 6862030029
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in PALMYRA DELBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PALMYRA DELBEKE
(Get full report from official database of BE for PALMYRA DELBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PALMYRA DELBEKE
Addition kinds of activities for PALMYRA DELBEKE

17310202. Energie beheerscontroles | Energy management controls
17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
22530403. Rokken, breien | Skirts, knit
23260000. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
47240000. Reisbureaus | Travel agencies
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
57369903. Drums en gerelateerde percussie instrumenten | Drums and related percussion instruments

Werken bij PALMYRA DELBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PALMYRA DELBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PALMYRA DELBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PALMYRA DELBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van PALMYRA DELBEKE in sociale netwerken
Look for responds of PALMYRA DELBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PALMYRA DELBEKE. Laat een reactie achter voor PALMYRA DELBEKE. PALMYRA DELBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PALMYRA DELBEKE. Leave a respond for PALMYRA DELBEKE. PALMYRA DELBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PALMYRA DELBEKE op de google maps. Adres en contacten PALMYRA DELBEKE
Location of PALMYRA DELBEKE on the google maps. Address and contacts of PALMYRA DELBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come PALMYRA DELBEKE PALMYRA DELBEKE: DELLEMANS | JENNY ROMEO | HAIRLINEA | ABBEY HOTEL **** | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as PALMYRA DELBEKE: DELLEMANS | JENNY ROMEO | HAIRLINEA | ABBEY HOTEL **** | VRIJE LAGERE SCHOOL

PALMYRA DELBEKE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PALMYRA DELBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367553710. Het bedrijf PALMYRA DELBEKE bevindt zich op het adres: DUINENSTRAAT 352; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in PALMYRA DELBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PALMYRA DELBEKE is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PALMYRA DELBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PALMYRA DELBEKE, openstaande posities, locatie van PALMYRA DELBEKE op de kaart.

PALMYRA DELBEKE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PALMYRA DELBEKE, company assigned to the tax number BE03367553710. The company PALMYRA DELBEKE is located at the address: DUINENSTRAAT 352; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in PALMYRA DELBEKE were not found.
The main activity of PALMYRA DELBEKE is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PALMYRA DELBEKE is not available. You also can look at reviews of PALMYRA DELBEKE, open positions, location of PALMYRA DELBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PALMYRA DELBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PALMYRA DELBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PALMYRA DELBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PALMYRA DELBEKE, employees, financial statistics.