O. VAN MELKEBEKE & CO

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • O. VAN MELKEBEKE & CO
Private companiesTextile Mill Products • O. VAN MELKEBEKE & CO

Contactgegevens O. VAN MELKEBEKE & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O. VAN MELKEBEKE & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

O. VAN MELKEBEKE & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 22BA; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 53626698 (+32-53626698) 53626698 (+32-53626698)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O. VAN MELKEBEKE & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O. VAN MELKEBEKE & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O. VAN MELKEBEKE & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O. VAN MELKEBEKE & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O. VAN MELKEBEKE & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O. VAN MELKEBEKE & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O. VAN MELKEBEKE & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O. VAN MELKEBEKE & CO
Products information O. VAN MELKEBEKE & CO

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in O. VAN MELKEBEKE & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O. VAN MELKEBEKE & CO
(Get full report from official database of BE for O. VAN MELKEBEKE & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor O. VAN MELKEBEKE & CO
Addition kinds of activities for O. VAN MELKEBEKE & CO

4789. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
02140000. Schapen en geiten | Sheep and goats
28619902. Marine winkels, hout en tandvlees | Naval stores, wood and gum
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
73890202. Atletische apparatuur inspectiedienst | Athletic equipment inspection service

Werken bij O. VAN MELKEBEKE & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O. VAN MELKEBEKE & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O. VAN MELKEBEKE & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O. VAN MELKEBEKE & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van O. VAN MELKEBEKE & CO in sociale netwerken
Look for responds of O. VAN MELKEBEKE & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor O. VAN MELKEBEKE & CO. Laat een reactie achter voor O. VAN MELKEBEKE & CO. O. VAN MELKEBEKE & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O. VAN MELKEBEKE & CO. Leave a respond for O. VAN MELKEBEKE & CO. O. VAN MELKEBEKE & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O. VAN MELKEBEKE & CO op de google maps. Adres en contacten O. VAN MELKEBEKE & CO
Location of O. VAN MELKEBEKE & CO on the google maps. Address and contacts of O. VAN MELKEBEKE & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come O. VAN MELKEBEKE & CO O. VAN MELKEBEKE & CO: AED RENT NV | FLMEDIBEL NV | Droeshaut NV | AANBOUWTENTEN PAUL VISSERS | F.R.E.G.

Other related companies as O. VAN MELKEBEKE & CO: AED RENT NV | FLMEDIBEL NV | Droeshaut NV | AANBOUWTENTEN PAUL VISSERS | F.R.E.G.

O. VAN MELKEBEKE & CO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O. VAN MELKEBEKE & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf O. VAN MELKEBEKE & CO bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 22BA; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in O. VAN MELKEBEKE & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van O. VAN MELKEBEKE & CO is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O. VAN MELKEBEKE & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O. VAN MELKEBEKE & CO, openstaande posities, locatie van O. VAN MELKEBEKE & CO op de kaart.

O. VAN MELKEBEKE & CO is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is O. VAN MELKEBEKE & CO, company assigned to the tax number BE01434509277. The company O. VAN MELKEBEKE & CO is located at the address: KERKSTRAAT 22BA; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. Products created in O. VAN MELKEBEKE & CO were not found.
The main activity of O. VAN MELKEBEKE & CO is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of O. VAN MELKEBEKE & CO is not available. You also can look at reviews of O. VAN MELKEBEKE & CO, open positions, location of O. VAN MELKEBEKE & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O. VAN MELKEBEKE & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O. VAN MELKEBEKE & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O. VAN MELKEBEKE & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O. VAN MELKEBEKE & CO, employees, financial statistics.