GUY CANTINIEAUX

Contactgegevens GUY CANTINIEAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY CANTINIEAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY CANTINIEAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'AISETTE 57; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65672185 (+32-65672185) 65672185 (+32-65672185)

Fax (fax): +32 (56) 120-32-45 +32 (56) 120-32-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY CANTINIEAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY CANTINIEAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY CANTINIEAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY CANTINIEAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY CANTINIEAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY CANTINIEAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY CANTINIEAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY CANTINIEAUX
Products information GUY CANTINIEAUX

BTW identificatienummer (tax): BE06510742187
Ondernemingsnummer: 4542816162
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GUY CANTINIEAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY CANTINIEAUX
(Get full report from official database of BE for GUY CANTINIEAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY CANTINIEAUX
Addition kinds of activities for GUY CANTINIEAUX

263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
23969900. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
26310400. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
35450208. Machine messen, metaalbewerking | Machine knives, metalworking
49240000. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
56990302. Marine kleding | Marine apparel
76990200. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services

Werken bij GUY CANTINIEAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY CANTINIEAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY CANTINIEAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY CANTINIEAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

Zoek naar antwoorden van GUY CANTINIEAUX in sociale netwerken
Look for responds of GUY CANTINIEAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY CANTINIEAUX. Laat een reactie achter voor GUY CANTINIEAUX. GUY CANTINIEAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY CANTINIEAUX. Leave a respond for GUY CANTINIEAUX. GUY CANTINIEAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY CANTINIEAUX op de google maps. Adres en contacten GUY CANTINIEAUX
Location of GUY CANTINIEAUX on the google maps. Address and contacts of GUY CANTINIEAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY CANTINIEAUX GUY CANTINIEAUX: M.B.C. | TEXACO | SHOES IN THE BOX | FOU CHANTANT | STUDIO SYBELLE

Other related companies as GUY CANTINIEAUX: M.B.C. | TEXACO | SHOES IN THE BOX | FOU CHANTANT | STUDIO SYBELLE

GUY CANTINIEAUX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY CANTINIEAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06510742187. Het bedrijf GUY CANTINIEAUX bevindt zich op het adres: RUE DE L'AISETTE 57; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in GUY CANTINIEAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY CANTINIEAUX is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY CANTINIEAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY CANTINIEAUX, openstaande posities, locatie van GUY CANTINIEAUX op de kaart.

GUY CANTINIEAUX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY CANTINIEAUX, company assigned to the tax number BE06510742187. The company GUY CANTINIEAUX is located at the address: RUE DE L'AISETTE 57; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 804,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaciens. Products created in GUY CANTINIEAUX were not found.
The main activity of GUY CANTINIEAUX is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY CANTINIEAUX is not available. You also can look at reviews of GUY CANTINIEAUX, open positions, location of GUY CANTINIEAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY CANTINIEAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY CANTINIEAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY CANTINIEAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY CANTINIEAUX, employees, financial statistics.