GERARD VAN WIJN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • GERARD VAN WIJN

Contactgegevens GERARD VAN WIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARD VAN WIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARD VAN WIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTMOLENSTRAAT 23; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11640598 (+32-11640598) 11640598 (+32-11640598)

Fax (fax): +32 (86) 650-11-42 +32 (86) 650-11-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARD VAN WIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARD VAN WIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARD VAN WIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARD VAN WIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARD VAN WIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARD VAN WIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARD VAN WIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARD VAN WIJN
Products information GERARD VAN WIJN

BTW identificatienummer (tax): BE08090026855
Ondernemingsnummer: 7816192626
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GERARD VAN WIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARD VAN WIJN
(Get full report from official database of BE for GERARD VAN WIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARD VAN WIJN
Addition kinds of activities for GERARD VAN WIJN

251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing
79999905. Waarzeggers | Fortune tellers
94410202. Medische assistentie programma administratie, overheid | Medical assistance program administration, government

Werken bij GERARD VAN WIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARD VAN WIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARD VAN WIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARD VAN WIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Purspuiter met rijbewijs C of CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een chauffeur die ook zal werken als purspuiter.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

Zoek naar antwoorden van GERARD VAN WIJN in sociale netwerken
Look for responds of GERARD VAN WIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARD VAN WIJN. Laat een reactie achter voor GERARD VAN WIJN. GERARD VAN WIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARD VAN WIJN. Leave a respond for GERARD VAN WIJN. GERARD VAN WIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARD VAN WIJN op de google maps. Adres en contacten GERARD VAN WIJN
Location of GERARD VAN WIJN on the google maps. Address and contacts of GERARD VAN WIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARD VAN WIJN GERARD VAN WIJN: Lorenzetti V | LIBRAIRIE FAVARO | TECHNO M?TAL INDUSTRIE | TOLPE | COLE BVBA

Other related companies as GERARD VAN WIJN: Lorenzetti V | LIBRAIRIE FAVARO | TECHNO M?TAL INDUSTRIE | TOLPE | COLE BVBA

GERARD VAN WIJN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARD VAN WIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08090026855. Het bedrijf GERARD VAN WIJN bevindt zich op het adres: HOUTMOLENSTRAAT 23; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in GERARD VAN WIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERARD VAN WIJN is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARD VAN WIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARD VAN WIJN, openstaande posities, locatie van GERARD VAN WIJN op de kaart.

GERARD VAN WIJN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERARD VAN WIJN, company assigned to the tax number BE08090026855. The company GERARD VAN WIJN is located at the address: HOUTMOLENSTRAAT 23; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in GERARD VAN WIJN were not found.
The main activity of GERARD VAN WIJN is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARD VAN WIJN is not available. You also can look at reviews of GERARD VAN WIJN, open positions, location of GERARD VAN WIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARD VAN WIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARD VAN WIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARD VAN WIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARD VAN WIJN, employees, financial statistics.