GAVERAPOTHEEK

Contactgegevens GAVERAPOTHEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAVERAPOTHEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAVERAPOTHEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STASEGEMDORP 36; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56210961 (+32-56210961) 56210961 (+32-56210961)

Fax (fax): +32 (68) 866-79-53 +32 (68) 866-79-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAVERAPOTHEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAVERAPOTHEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAVERAPOTHEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAVERAPOTHEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAVERAPOTHEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAVERAPOTHEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAVERAPOTHEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAVERAPOTHEEK
Products information GAVERAPOTHEEK

BTW identificatienummer (tax): BE02622680664
Ondernemingsnummer: 3067352294
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GAVERAPOTHEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAVERAPOTHEEK
(Get full report from official database of BE for GAVERAPOTHEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAVERAPOTHEEK
Addition kinds of activities for GAVERAPOTHEEK

17710101. Exterieur betonpleisterwerk aannemer | Exterior concrete stucco contractor
22110609. Slipcover stoffen, katoen | Slip cover fabrics, cotton
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
37149904. Vijfde wiel, motorvoertuig | Fifth wheel, motor vehicle
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal
51699911. Silicium smeermiddelen | Silicon lubricants
51910203. Hooi | Hay
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity

Werken bij GAVERAPOTHEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAVERAPOTHEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAVERAPOTHEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAVERAPOTHEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • verkooper/verkoopster voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: BROOD & BANKET HINDRYCKX

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij te Pittem zijn we op zoek naar een verkoopster/verkoper voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van GAVERAPOTHEEK in sociale netwerken
Look for responds of GAVERAPOTHEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAVERAPOTHEEK. Laat een reactie achter voor GAVERAPOTHEEK. GAVERAPOTHEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAVERAPOTHEEK. Leave a respond for GAVERAPOTHEEK. GAVERAPOTHEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAVERAPOTHEEK op de google maps. Adres en contacten GAVERAPOTHEEK
Location of GAVERAPOTHEEK on the google maps. Address and contacts of GAVERAPOTHEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come GAVERAPOTHEEK GAVERAPOTHEEK: KRISTIAAN MAENEN | FRAN?OISE GILLES | Paile d'Or (La) | PARFUMERIE PASCALE | Solvay Healthcare Ltd.

Other related companies as GAVERAPOTHEEK: KRISTIAAN MAENEN | FRAN?OISE GILLES | Paile d'Or (La) | PARFUMERIE PASCALE | Solvay Healthcare Ltd.

GAVERAPOTHEEK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAVERAPOTHEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02622680664. Het bedrijf GAVERAPOTHEEK bevindt zich op het adres: STASEGEMDORP 36; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in GAVERAPOTHEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAVERAPOTHEEK is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAVERAPOTHEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAVERAPOTHEEK, openstaande posities, locatie van GAVERAPOTHEEK op de kaart.

GAVERAPOTHEEK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAVERAPOTHEEK, company assigned to the tax number BE02622680664. The company GAVERAPOTHEEK is located at the address: STASEGEMDORP 36; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaciens. Products created in GAVERAPOTHEEK were not found.
The main activity of GAVERAPOTHEEK is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GAVERAPOTHEEK is not available. You also can look at reviews of GAVERAPOTHEEK, open positions, location of GAVERAPOTHEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAVERAPOTHEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAVERAPOTHEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAVERAPOTHEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAVERAPOTHEEK, employees, financial statistics.